HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Rosszul kezdtük a döntőt

2011.03.18. 19:42 SportClub

  Ma este rendezték a román bajnoki döntő első mérkőzését a Vákár Lajos Műjégpályán. Talán túlságosan is magabiztosan léptek a fiúk jégre, ez is lehetett az oka a gyengébb teljesítménynek. Kikaptunk, amit el is viselünk, de nem ilyen áron...

  Jól kezdjük a meccset, Imecs kiállítása után emberelőnyben Novak lő hatalmas gólt a jobb felsőbe, 1-0. Ezután még nagyon sok helyzetet alakítunk ki, de nem sikerül két gólosra növelni az előnyt. A harmad második felében a kapunk előtt nagyon rossz helyre pattan egy korong, Rajcak pedig Kozuch lábai között pöcköli a pakkot a kapuba. Ekkor láthatóan összezavarodik fejben a csapat és a brassóiak két-három óriási helyzetét kell Kozuchnak hárítania. A 16. perc végé Falloon lóg meg egyedül a kapussal szemben, Góga hátulról felkapja a botját, egy kis birkózás után pedig mindketten elesnek. Erre a szlovák játékvezető büntetőlövést ítél, amit a kanadai értékesít. A harmad 1-2-es eredménnyel ér véget.

  Teljes erőbedobással kezdjük a második húsz percet, aminek köszönhetően kapunk egy emberelőnyt is, azonban egy fél percre rá egy nagyon szerencsétlen gólt is. A brassóiak kidobják a harmadból a korongot, amiért Kozuch korcsolyázik ki, de a pakk hirtelen megáll egy vizes területen, amire Szőcs csap le, szlovák kapusunk visszakorcsolyázás közben az első lövést még védi, de a kapu hátától visszatett korongot Antal vágja be.  Úgy néz ki, hogy ma a szerencse nincs velünk, Kozuch korcsolyájával gondok akadnak, le kell cserélni (a becserélt Ruczuj tökéletesen végzi a dolgát a hátralevő időben). Kezd nagyon nehézzé válni a helyzetünk, de ismét elkezdünk rohamozni. A 8. percben történik még egy érdekes szituáció. Virágot lökik hátulról palánkra (tisztán lehet látni), de mégis őt rakják ki 2 percre, mert utána még odaütött a vendég játékoshoz.  A második játékrész második felében nagyon sokat támadunk de nem sikerül szépítenünk, még emberelőnyből sem.

  Jöhetett a harmadik felvonás (reménykedtünk, hogy nem az utolsó lesz egyben). A vendégek alig jutnak lélegzethez, nagyon jól játszunk. A 48. perc elején Moldován nagyon szépen kavargat a kapu háta mögött, ravasz passza után pedig Virág esélyt sem ad Polcnak a hárításra, 2-3. A 10. percben Adorjánt állítják ki, majd a 17.-ben Falloont is leküldik, de nem sikerül egyenlíteni, Polc is nagyon jól teljesít, nekünk meg ma tényleg semmi szerencsénk nincs. Az utolsó perc elején aztán elszakad a cérna, ami a bírók iránti türelmet illeti: Ruczuj lekorcsolyázik, helyette pedig egy mezőnyjátékos jön be, a vonalbíró pedig befújja a túl sok játékost a jégen. Egyeztet a három bíró, kiállítás...Hihetetlen de igaz. Az utolsó fél percben pedig hiába teszünk meg mindent az egyenlítésért, de nem sikerül, vége.

  A Brassó tehát meglepetésre megnyeri első meccsét a csíkiakkal szemben, de alakulhatott volna ez másképp is. Elsősorban ha egy kicsit pontosabbak vagyunk, akkor nem egy gólt lőhettünk volna még (kapuralövések: 47-22), ha higgadtabbak vagyunk, pontosabban és bátrabban játszottunk volna. A játékvezetők tévedései sem elhanyagolhatóak: a sorozatos téves lesek befújása, az érdekesebbnél érdekesebb kiállítások. Összességében nem játszottunk valami jól, de jobbak voltunk a brassóiaknál, a szerencse is ellenünk fordult. Még nincs semmi veszve, hétfőn folytatás Brassóban, majd két meccs itthon. Mindent bele fiúk! Hajrá Szereda!

   HSC Csíkszereda - Brassói Fenestela 68  2-3

Gólszerzők: Novak, Virág illetve Rajcak, Falloon és Antal

69 komment

süti beállítások módosítása