HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Megvan az első győzelem!

2010.12.20. 20:56 SportClub

  Ma este 19 órától rendezték a Mol Liga negyeddöntőinek első meccsét, ahol Csíkszeredában a hazaiak mérkőztek meg a katonacsapatot búcsúztató újpesti gárdával és a vártnál is nagyobb gólkülönbségű győzelem lett a vége.

  A meccs 4. percében már 1-0-t mutatott az eredményjelző: egy nagyon szép összjáték végén Péter eredményes. Öt perccel később már kettővel vezetünk, majd a 11. percben két gólt is szerzünk Papp és Hurtaj révén. A harmad utolsó gólját Molnár Zsolt szerzi, ez önmaga második és a csapat ötödik gólja már.

  A második harmadból néhány perc telik el, amikor ismét egy perc alatt lövünk kettőt, Hurtaj és Virág veszik be Hajek kapuját, akit pár perccel később le is cserélnek. A 33. perctől két percenként lövünk három gólt, előbb Sikorcin emberhátrányban lóg meg egyedül és teszi be a kapus mellett, Flinta távoli lövése is beakad, végül pedig Sikorcin lövi a tizediket is.

  Az utolsó felvonásban egymás után mennek játékosaink átöltözni, de azért még lőnek néhányat. A 46. percben kettős emberelőnyben Hurtaj lazán végigkorcsolyázik az egész pályán és meg is szerzi  harmadik gólját. Már úgy nézett ki, hogy nem szándékoznak több gólt lőni, de a végére meggondolták magukat, másfél perc alatt három gól akad be Szőke hálójába. Sikorcin megszerzi mesterhármasát, Flinta ismét egy szép akció végén duplázik, a legvégén pedig Novak hatalmas passzából Hurtaj egy az egybe nagyon szépen szerzi meg negyedik gólját. Ki is alakul a végeredmény, még holnap és szerdán is összecsap a két csapat, és gyakorlatilag már nem lehet gond az elődöntőbe jutás. Szép volt fiúk!

   HSC Csíkszereda - Újpesti TE  14-0

Gólszerzők: Hurtaj 4, Sikorcin 3, Molnár Zsolt 2, Flinta 2, Péter, Papp és Virág

16 komment

süti beállítások módosítása