HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nagyszerű győzelmet arattunk!

2010.12.05. 18:04 SportClub

   A ma esti Vasas HC elleni meccs nagyon fontos volt számunkra a pénteki vereség után úgy a tabella alakulásának szempontjából, mint morális szempontból. Az edző nagyon megkeverte a sorokat, amint később kiderült ez nagyon jó húzás volt részéről. A szokásos sorok helyett ma Hurtaj-Sikorcin-Becze, Novak-Virág-Molnár illetve Mihály-Moldován-Petres összeállításban lépett jégre csapatunk.

   Már az első percben emberelőnyt kapunk Sabol gáncsolása után, amit ki is használunk a mai emberelőnyös sorunk révén, Nagy kék vonalas kipattanó lövését Molnár értékesíti. A 8. percben Gröschl csap rá botjával Virág kezére, amiért megkapja a jól megérdemelt pihenőt, amit ismét nagyon szépen kihasználunk: ezúttal Moldován vezeti be a korongot a harmadba, átadja Novaknak, aki kapásból hatalmas gólt lő a hosszúba. Egy percen belül azonban szépítenek a vendégek egy szép akció végén, majd öt perc múlva jön az egyenlítő gól is: egy emberelőnyös szituációban Sándor lövését még hárítja Kozuch, de a kipattanót Szappanos juttatja a kapuba. Ebben a harmadban nagyon sportszerűtlenül játszik az ellenfél, a játékukba küzdősportokra jellemző vonásokat is belevonnak.

   A középső játékrészt egy gyönyörű akcióból lőtt góllal kezdjük: a korong útja Moldován-Petres-Mihály, az utóbbi már csak az üres kapuba kell belője, 4-3. A 29. percben ismét egyenlít a Vasas, Popovics a gólszerző, a találatot egy méteres les előzte meg, amit a vonalbíró nem észlelt. Aztán mikor már a csapatok készültek volna az utolsó játékrészre, Hruby ad óriási passzt Beczének, aki két hátvéd között korcsolyázik el és fonákkal Rajna mellett a kapuba emeli a pakkot,4-3.

 A Vasas kezdi jobban az utolsó felvonást, Nagy kiállítása után emberhátrányba kerülünk, nemsokára kapusunk két játékossal találja szemben magát és nem is hibáznak,4-4. A harmad közepén Svasznek veri földhöz Molnárt, majd odarúg illetve oda is üt, amiért 4+10 percet is kiosztanak a sporik neki. Pár másodpercre rá Hurtaj passza után Góga tisztán lőhet és óriási gólt vág a jobb felsőbe. Fél perccel később Moldován ereszt meg egy nagyon jó lövést éles szögből, ami átcsorog a vendég kapuson, Molnár pedig bevetődve tolja be a korongot a kapuba. 90 másodperc múlva aztán végleg eldöntjük a meccset, Moldován lövésébe Molnár teszi bele az ütőjét, és kialakítja a 7-4-es végeredményt. A végén az ellenfél játékosai már nagyon durván kezdenek játszani, de szerencsére nem történik semmi komoly. A végén még Gröschl és Gergely szövegel Beczének, sőt, az előbbi még kezet sem fog vele, de ez már nem számít. Egy nagyon fontos meccsen arattunk egy teljesen megérdemelt győzelmet egy kényelmetlen ellenféllel szemben, kedden a Brassót fogadjuk. Szép volt fiúk!

  HSC Csíkszereda - Vasas HC  7-4

Gólszerzők: Molnár Zsolt 3, Novak, Mihály, Becze és Góga illetve Szappanos 2, Pavlis és Popovics 

59 komment

süti beállítások módosítása