HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Tét nélküli vereség!

2010.10.24. 16:33 SportClub

   Ma játszottuk le az utolsó meccsünket a Kontinentális Kupa maribori csoportjában. Az ellenfél a Mol Migás Dab.Docler volt. Az előzményeket ismerve nyugodt összecsapásra számíthatott a nagyérdemű, mivel csapatunk már biztos továbbjutó volt, így ellenfelünknek matematikailag sem volt esélye a továbbmenetelésre.

  Mindkét csapatnál a második számú kapus kezd, nálunk Ruczuj, a Dab-nál pedig Becze. A tegnaphoz hasonlóan ismét rosszul kezdünk, már három és fél perc elteltével vezetést szerez a Dab Papp Csaba révén. Tíz percig nagyon nyugodtan telnek a percek, de ezután kezdődnek a furcsaságok. A bíró egymás után pakolja ki mindkét csapat játékosait. A harmad 1-0-val és 18-18 perc kiállítással végződik.

  Alig kezdődik el a második játékrész, vele együtt kezdődnek a két perces büntetések is. Gyakorlatilag egyetlen perc telik el a harmad első tíz percében úgy, hogy a csapatok öt öt ellen játszanak. A 31. percben aztán 2-0-ra növelik az előnyüket a dunaújvárosiak Hegyi révén emberelőnyben. Ezután már "csak" 8 perc kiállítást jegyeznek, de több gól már nem születik.

  Az utolsó felvonás is a már megszokott módon kezdődik: kiállításokkal. Tőlünk Sikorcint és Hrubyt kiküldik, és ezt nem is hagyja kihasználatlanul az ellenfél (ismét Hegyi a gülszerző), lassan már reménytelen helyzetbe hozva. Egy percre rá Molnár Zsolt szépít Hurtaj passzából, azonban rögtön jön a válasz Pavuk részéről, 4-1. Az 52. percben Virág és Papp kiállítása után ismét kettős hátrányt kellett kivédekeznünk. A végén még két gól esik, tőlünk Petres, a Dab-ból pedig Papp Viktor eredményes.

   HSC Csíkszereda - Dab.Docler 2-5

Gólszerzők: Molnár, Petres illetve Hegyi 2, Papp Cs., Pavuk, Papp V.

 

25 komment

süti beállítások módosítása