HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hokiból is 10-es!

2010.09.26. 15:47 SportClub

   A pénteki Mikolc elleni hosszabításos győzelem után ma a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatával mérkőzött meg a szeredai alakulat.

     Jól alakultak a dolgok az első húsz percben. A 4. percben Sikorcint ütötték le a kapu előtt, amiért büntetőlövést ítélt a játékvezető, a szlovák légiós pedig nem hibázott, 1-0. Pár perccel később Moldován növelte az előnyünket kettőre. Folyamatosan támadtunk, aminek meg is lett az eredménye: Molnár Zsolt és Sikorcin lógott meg, az előbbi átadásából pedig Sikorcin duplázott. Több gól nem esett a harmadban, habár még sok lehetőség adódott, így háromgólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe a hazaiak.

   A második játékrész elejére összeszedte magát a vendég csapat és egyre javult a játékuk. Azonban a harmad közepén emberhátrányban Flinta már 4-0-ra növelte az előnyt. Három percre rá Papp csuklóból eresztett meg egy lövést, amit Bálizs csak lelassítani tudott, 5-0. A végére még Virág lőtt egyet egy kapu előtti kavarodásból, így egy fél tucatnyi előnnyel fejezte be a HSC a második harmadot.

   Az utolsó felvonás sem okozott sok gondot. Novakék nem játszottak, helyettük pedig a fiatalok kaptak lehetőséget. A 44. percben Virág duplázott, majd néhány perccel később megszerezte harmadik gólját is. Alig egy perccel később Bíró Tamás Becze passzát használta ki, így már 9-0 volt az állás. Az 55. percben emberelőnyben játszottunk, Moldován korcsolyázott fel egészen az ellenfél kapujáig és nagyon szépen tálal Sikorcin elé, aki Virág után a második játékos, aki mesterhármast ér el a meccsen. Az utolsó két percben túl sok játékos volt a jégen részünkről, amiért büntetőlövést ítélt a bíró, amit Hajós úgy próbált megoldani, mint Sikorcin, de Kozuch szépen hárított. Ma nem csak az eredmény, de a játék is 10-es volt. Szép volt fiúk!

   HSC Csíkszereda - Sapa Fehérvár AV19 10-0

Gólszerzők: Sikorcin 3, Virág 3, Moldován, Flinta, Papp és Bíró Tamás

61 komment

süti beállítások módosítása