HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Elsöprő győzelem az Újpesttel szemben

2010.09.10. 21:02 SportClub

   Ma este játszotta második mérkőzését csapatunk a Mol Ligában. Azt mindenki tudta, hogy egy jelentősen átalakított és  megfiatalított együttes látogat hozzánk, de azt senki sem gondolta, hogy ekkora a különbség a két csapat között...

   Három és fél perc alatt már két gólos előnynek örülhettünk Hurtaj és Mihály révén. Fél perccel kézőbb azonban Rusznyák szépít. Öt perc múlva Novak találja meg az utat Szőke kapujába, de Németh mattolja Ruczujt, így 3-2-t mutat az eredményjelző. Novak sem tétlenkedik, hanem lő ismét egyet, aztán a harmad vége előtt egy perccel Kósa lövése pattan meg Péter Leventén, ahonnan a kapuba landol a pakk. 5-2-vel vonulnak pihenőre a csapatok.

   A második játékrész első tíz percében két gól esik, Molnár és Mihály a gólszerzők. A 34. percben Mihály triplázik majd sorozatban Moldován, Novak (igen szép gól) és Hurtaj (emberhátrányban) veszi be az újpestiek kapuját, 11-2 a játékrész vége.

   A harmadik felvonás nem csak a gólokról marad emlékezetes, némi csetepaté is jellemezte a harmadot. Az első percben Hurtaj szerzi meg a harmadik gólját, majd kettős emberelőnyben lő hatalams gólt Hruby. Ezután Becze lő gólt a harmadik harmadra beálló Hajeknek, majd Novak szerzi meg negyedik gólját. A gól után Novak és Hurtaj elmennek az öltözőbe, számukra véget ér a találkozó. Helyettük viszont a fiatalok kapnak lehetőséget. Hat perc alatt Moldován lő két gólt, így ő a negyedik, aki legalább három gólt szerez. Az 57. percben két vendég játékos ugrik neki ok nélkül az újonnan beállt Mártonnak, és Fodor pedig János Imrével szemben kezdeményez verekedést. Ebből Fodor kerül ki rosszul, mert a fiatal bekkünk igencsak megleckézteti az újpestit. Több gól már nem esik a mérkőzésen, így 17-2-re győz a HSC Csíkszereda.

   HSC Csíkszereda - Újpest 17-2

Gólszerzők: Novak 4, Mihály 3, Hurtaj 3, Moldován 3, Péter, Molnár Hruby, Becze illetve Rusznyák és Németh

21 komment

süti beállítások módosítása