HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Bérletárak a 2010/2011-es évadra

2010.07.19. 20:40 poraszabolcs

Molnár Ferenc szakosztályvezető tájékoztatása alapján íme a közérdekű információk a következő évadra érvényes bérletárakról:

A MOL Ligában és a hazai pontvadászatban érdekelt HSC Csíkszereda mérkőzéseire a 2010/11-es szezonra érvényes bérletek keddtől, 2010. augusztus 3-ától válthatók. A bérletek személyre szólnak, át nem ruházhatóak és kizárólag a HSC Csíkszereda által a Vákár Lajos Műjégpályán szervezett mérkőzések látogatására jogosítanak. Bérletek hétfőtől csütörtökig, naponta 13 és 17 óra között a Vákár Lajos Műjégpálya pénztáránál válthatók az alábbi táblázatban feltüntetett díjszabások előzetes, egy összegben történő befizetését követően. A 2010/11-es szezonnal kezdődően a bérletbevételek tíz százalékát a csíki utánpótlás nevelésre fordítjuk. A 2009/10-es szezonbeli bérletesek számára 2010. augusztus 19-ig elővásárlási lehetőséget biztosítunk.

 

Megnevezés

Díjszabás

Megjegyzés

a)

Teljes díjszabású bérlet

220 RON/fő

 

b)

Kedvezményes díjszabású bérletek

i) gyerekek és 21 év alatti diákok,

ii) 26 év alatti egyetemi és főiskolai hallgatók,

iii) 60 év fölötti nyugdíjasok,

iv) a csíkszeredai első osztályos felnőtt férfi csapatok 35. életévüket betöltött egykori játékosai

150 RON/fő

 

c)

Kizárólag az F szektorba váltható VIP bérlet

1.500 RON

 

d)

Kizárólag az F szektorba érvényes Hokiolimpikon bérlet

térítésmentes

 

e)

Családi bérlet

(két felnőtt és két kedvezményes bérlet)

600 RON

 

f)

Csoportos bérlet

(legkevesebb tíz fős csoport egyidőben történő bérletváltása esetén)

200 RON/fő

 

 

Kedvezményes díjszabású bérletekkel kapcsolatos külön szabályok

A kedvezményes bérletek vásárlásánál az igénylőknek a következőket kell a pénztárnál felmutatniuk:

a) a diákok és egyetemi hallgatók érvényes bélyegzővel ellátott tanulmányi igazolványt (ellenőrző, diákigazolvány), továbbá a személyi igazolványt, amennyiben 14 évnél idősebbek;

b) a nyugdíjasok a személyi igazolványt és a bérletváltást megelőző havi nyugdíjszelvényüket;

c) a csíkszeredai első osztályos felnőtt férfi csapatok egykori játékosai a személyi igazolványuk mellett, a 2009/10-es szezonra kiváltott öregfiú bérletüket. Ezen jogosultság alapján megvásárolt bérletek kizárólag az öregfiúknak kijelölt szektorba érvényesek.

 Más újdonságok

Családi bérlet jogcímen két teljes és a b) i)-iii) pontok alapján jogosultsággal rendelkező két kedvezményes díjszabású (gyerek, egyetemi hallgató, nyugdíjas) bérlet váltható. Családi bérletet kizárólag ugyanabban a sorban található négy szomszédos székre lehet váltani.

Amennyiben legkevesebb tíz főből álló szurkolói csoport kíván egyidőben és egymás mellé teljes értékű bérletet váltani, akkor a bérlet díja személyenként 200 RON. Csoportjegy kizárólag ugyanabban a szektorban és egymással szomszédos székekre váltható.

A Hokiolimpikon bérlet térségünk Téli Olimpiai Játékokon is szereplő egykori játékosait (Antal Előd Gergely, Basa János, dr. Bíró Antal, Czáka Zoltán, Fogarasi Zoltán, Gál Sándor, Janovici Endre, Kalamár Sándor, Miklós Tibor, Nagy Béla, Nagy Zoltán István, Sólyom László, Texe István, Varga Dezső) továbbá Takács Istvánt, az első ötszörös bajnok jégkorongozót illeti.

 Visszatérítés

Amennyiben a HSC Csíkszereda nem teljesíti a 2010/11-es szezon célkitűzéseinek legkevesebb a felét, akkor a 2010. augusztus 19-vel bezárólag váltott teljes díjszabású és b) i)-iii) kategóriájú kedvezményes díjszabású bérletek esetében, az utánpótlás nevelésre fordított hányadon felüli bérletdíjak felét a csapatunk szezonbeli utolsó mérkőzését követő 15 naptári napon belül, a klubnál iktatott írásbeli kérésre, az iktatástól számított 60 napon belül visszafizetjük vagy a kedvezményezett kérésébe foglalt ilyen jellegű indítványára beszámítjuk a következő szezon bérletébe. A szezonbeli célkitűzések a MOL Ligával, a hazai bajnoksággal, a Románia Kupával és a Kontinentális Kupával kapcsolatosak.

 

147 komment

süti beállítások módosítása