HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

A jelenlegi helyzetről

2010.04.29. 16:32 SC4ever

Ráduly Róbert Kálmánnal, városunk polgármesterével és Molnár Ferenc jégkorong-szakosztály vezetővel beszélgettünk a csíki hokival kapcsolatos tervekről, jelenlegi állapotokról.

– 160.000 lejt fordít a város az elmaradt bérek és egyéb juttatások (10 meccsprémium) törlesztésére. Minden játékossal szembeni elmaradás kifizetődik. Ennek azonban az a feltétele, hogy május 1-ig szerződést kössenek a játékosok velünk, vagy egy másik klubbal. Az utóbbi esetben be kell mutatniuk az aláírt szerződéseket. Ennyivel ők is tartoznak a városnak - fogalmazott Ráduly csütörtökön. A polgármester blogunk kérdéseire válaszolva sorolta a legfontosabb terveket, lépéseket. Mint rámutatott, nagy hangsúlyt fektetnek a külföldiekkel (Lundh, Poznik, Sloboda, Ramstedt és Wallenberg) szemben fennálló adósság rendezésére. Kiemelt helyen kezelik Wallenberget, aki panaszt tett a Svéd Jégkorong Szövetségnél, az utóbbi pedig ez ügyben folyamatosan zaklatja a román szövetséget.

– Természetesen a többi légiós fele is szándékunkban áll törleszteni az adósságokat – szögezte le a város első embere.

Elmondta továbbá, hogy Zsókkal és Péterrel nem sikerült még szerződést hosszabbítani. Péter Róbert személyes okok miatt nem tartózkodik a városban, vele a hétvégén ülünk le tárgyalni – mondta.

– Aki eddig aláírt, az megértette, hogy részükről is kellő empátiára van szükség. Tavaly a legnagyobb fizetés meghaladta az 1000 eurót, az idén nem fogja. Viszont kellő csapat- és egyéni teljesítmény alapján meg lehet keresni azt az összeget. Adóstól és mindenestől biztosítva van a szezon végéig mindenki bére, akikkel hosszabbítottunk. A biztonságra törekedtünk, ez ma már megvan – fejtette ki.

– A 2010-2011-es évad legjelentősebb támogatója Csató Kovács Imre – mondta a polgármester, aki szerint mostanig túl kevés volt a helyi támogató. – A sportnak akkor van megbecsülése, ha a költségvetés legalább 25%-a helyi szponzorokból áll. Erre törekedünk most. Ennek érdekében Molnár Ferenc közelebbről több helyi céget fog felkeresni – tette hozzá.

„A csapat hazai játékosaival a tárgyalások lezárultak (kivéve Péter Róberttel), ám még lehetnek további hazai érkezők” – jelezte, anélkül, hogy kitért volna a részletekre.

– Minden játékos megkapta az edzésprogramot, tudják, hogy mire vállalkoznak - nyilatkozta a szakosztályvezető. Molnár elmondása szerint az orvos és másodedző javaslatára változott a belső rendszabályzat, amely szerves része lett a szerződéseknek.

169 komment

süti beállítások módosítása