HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Behúztuk a másodikat is!

2010.03.16. 22:02 SportClub

  Ma este mérkőzött meg újra csapatunk a Steauával a döntő második mérkőzésén. Egyáltalán nem lehetett könnyű mérkőzésre számítani, tudtuk, hogy a katonacsapat mindent megtesz majd az egyenlítés érdekében. Egy busznyi szurkoló kísérte csapatunkat, hogy ott is mellettük legyenek, és kiszurkolják a második győzelmet.

   Ennek fényében kezdődik a mérkőzés, hamar egymásnak esnek a csapatok. Furcsa módon a súlyos sérüléséből visszatért a kanadai Severson, aki a hatodik percben meg is szerzi a vezetést csapatának, egy óriási löketet küld a hosszú sarokra, 1-0. A következő percekben adok-kapok játék van, hol a Steaua, hol a Sport Club alakít ki kisebb-nagyobb helyzeteket. A 18. percben sikerül az egyenlítés, Molnár éles szögből leadott lapos lövésébe Virág ér bele nagyon okosan, 1-1.

   A második felvonás is kemény, hajtós játékot hoz, amelynek 8. percében átvesszük a vezetést, Bluks kapu hátától passzolt korongját Hruby kegyetlenül vágja be, esélyt sem adva Catrinoinak. Néhány perccel később sikerül megduplázni az előnyünket, Hozó mesteri passzát Szőcs már csak az üres kapuba kellett elhelyezze, 1-3. Majd a harmad vége előtt egy perccel Nicolescu használja ki szemfülesen a védők figyelmetlenségét, az asszisztos Tapu volt, 2-3.

   A harmadik játékrész az ex-kapitányunké volt, először a 45. percben egy Szőccsel való játék végén szerzi meg csapata negyedik gólját, majd megadja a kegyelemdöfést is, tíz perccel később Papp asszisztját értékesíti. A Steaua még próbálkozik a végén, de semmi nem jön össze nekik hála a játékosok figyelmességének és Kozuch jó formájának.

   Egy kemény, ütközésekkel tarkított, gólokban gazdag mérkőzésen múltuk fel a hazaiakat, így ezzel már 2-0-ra vezetünk a bajnokság döntőjében. Most két mérkőzés következik itthon, és úgy gondolom, ha maximális odaadással és lelkesedéssel fog játszani a csapat, akkor nem lehet gond a bajnoki cím elhódítása zsinórban negyedszer. Ehhez természetesen a fiúknak szüksége van a szurkolók segítségére, támogatására. Megérdemlik, hogy minél többen kimenjünk és buzdítsuk őket, hisz ma is nagyon akarták a győzelmet! Szép volt fiúk! Hajrá Sport Club!

Steaua Rangers- Csíkszeredai Sport Club 2-5 (1-1,1-2,0-2)

Gólszerzők: Hozó 2, Virág, Hruby, Szőcs, illetve Severson és Nicolescu

44 komment

süti beállítások módosítása