HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

It's the final countdown...

2010.03.13. 16:37 Bobo91

Biztos vagyok abban, hogy sokakban már a cím olvasása alatt felcsendült a híres sláger dallama. Nem hiába: célegyenesbe érkeztünk a szezon tekintetében!

A Europe svéd rockegyüttes talán leghíresebb alkotása most hozzánk, csíkiakhoz is beköszöntött a hoki területén. Döntősek vagyunk a Román Bajnokságban, sőt mi több, kisebb lépéselőnnyel is rendelkezünk, mivel mi végeztünk az első helyen. Az alapszakaszban jobbnak bizonyultunk a bakáknál, hazai mérlegünk 1 döntetlen és 1 vereség, idegenben pedig ugyanezeket értük el vendegként (a Románia Kupa a miénk lett, tehát vehetjük úgy, hogy még egy győzelem van a tarsolyunkban). Érdekesség, hogy a kiegyenlített párharcok alatt az összgólarány 16-10 a Sportclub javára, így némiképp gólok szempontjából nem állunk rosszul. A rájátszásban viszont mindkétszer alulmaradtunk, de becsületünkre legyen mondva, szoros meccseket játszottunk.

A bukaresti csapat háza tája a szezon kezdetén arról volt hangos, hogy nagy erősítések közepette veszik fel a harcot a többiekkel, itt kiemelhető Severson megtartása és többek között Bryan Soso játékjoga. Azonban ezek nem mutatkoztak meg az előre beharangozott erőviszony szempontjából, csupán Severson tudott maradandót alkotni szinte minden mérkőzésen (hol eredmény tekintetében, hol sérülések okozásával...).

A Sport Club küzdeni akarásból jeleskedett, az idény során többször jól látható volt a mezőnyfölény egyenlő létszámnál is, tehát összességében több helyzetet is dolgoztunk ki. Ezek kihasználásával viszont jobban tudott élni a fővárosi alakulat, mi pedig néha kihagytuk a kihagyhatatlant is...

Egész szezonban dolgozott a csapat, a vezetőség, a szurkolótábor és most ez a munka kellene hogy megtérüljön. Maximális koncentráció, önbizalom, kitartás, küzdeni akarás, győzelemre való éhesség, pontosság, odafigyelés - ezek kellenek minden egyes mérkőzésre ahhoz, hogy ismét bajnokok legyünk! És ha már muzikális hangulatban kezdtem a beharangozót, akkor illik úgy is befejezni: remélem, hogy a Queen világjárta slágerével fogjuk befejezni az idényt, miszerint We are the champions!

Hajrá Sport Club! Hajrá Szereda!

31 komment

süti beállítások módosítása