HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Sport Club - Progym 7-1

2010.02.18. 19:24 SportClub

     A középszakasz második mérkőzését a Gyergyószentmiklósi Progymmal játszotta csapatunk. A mérkőzésen hat játékosunk nem lépett jégre: Moldován pihent, Niinikoski és Zsók sérülés miatt, míg Antal Isti, Kósa és Sprencz eltiltásuk miatt nem játszottak. Ami viszont örvendetes hír, hogy sérülése után Bálint ismét jégen volt.

     Még gyakorlatilag el sem kezdődik a mérkőzés, mikor a 2. percben Molnár kipattanó lövését Bíró Ottó helyezi a hálóba. Két perccel később kettőre növeljük az előnyt, egy szép összjáték végén Bíró Tamás passzát Szőcs értékesíti. Majd a 9. percben egy érthetetlen döntést hoz Popescu játékvezető: Szőcs Szabit egy szabályos ütközés után küldi zuhanyozni. A harmad végén megtriplázzuk előnyünket, miután Péter lövése kipattan a kapusról, Kánya pedig nem hibázik.

     A második játékrész feléig kihasználatlanul maradnak a helyzetek. A 29. percben aztán szépít a gyergyói csapat, de ezt megelőzően Bíró Ottót leütik. A bíró megadja a gólt, de ennek ellenére Sára Tibornak is kioszt egy meccsbüntetést. Némi értetlenkedés után aztán érvényteleníti a gólt, de tiltakozásképpen a Progym levonul a pályáról. Szerencsére csak néhány percig tart a harag, a játékosok visszajönnek és folytatódhat a játék. A kedélyek lenyugodnak, talán túlságosan is, mert a játékrészben már nem esik gól.

     Az utolsó harmadot valahogy úgy kezdi a Sport Club, mint az elsőt. A 44. percben Mihály kap mesteri passzot Hrubytól, a kapussal szemben pedig nem hibázik, 4-0. Két perccel később Molnár növeli az előnyt, immár az ötödik gólt szerezve csapatának. Néhány perccel később aztán érvényes szépítő találat születik, Ambrus ereszt meg egy bombát a kék vonalon kívülről, ami a hálóban landol. Bluks is feliratkozik a gólszerzők listájára, lett hátvédünk a tőle megszokott bivalyerős lövéssel köszön be Molnár kapusnak. Két perccel a meccs vége előtt másik légiós hátvédünk, Hruby is betalál Molnár passzából, beállítva a 7-1- es végeredményt.

Sport Club - Progym 7-1

Gólszerzők: Bíró Ottó, Szőcs, Kánya, Mihály, Molnár, Bluks és Hruby illetve Ambrus

 

64 komment

süti beállítások módosítása