HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

UTE- főzelék Sport Club módra, 40 percben

2010.01.17. 16:34 SportClub

     Úgy lépett jégre ma mindkét csapat, hogy semmi tétje nem volt a mai mérkőzésnek. A tegnapi paprikás hangulatú mérkőzés után azonban semmi garancia nem volt arra, hogy egy békés mérkőzést láthatnak a kilátogatók.

     A mérkőzést a Sport Club kezdi jobban, de mindkét kapu előtt adódnak lehetőségek. Aztán a 7. perc elején indít egy ellentámadást az UTE, Petran viszi végig a korongot, Borbás elé tálal, aki a kapussal szemben nagyszerűen lövi ki a bal felsőt. Ezt egy enyhe provokációs gólöröm követi, de senki nem akad fenn ezen. A 9. percben Hetler kap 2 percet játék késleltetésért, a hazai játékosokból akart bohócot csinálni, de végül magából csinált. Ezután is egyértelműen a hazaiak uralják a meccset, amire az ellenfél csak sorozatos szabálytalanságokkal tud válaszolni. Ennek köszönhetően kettős emberhátrányba kerülnek, Hruby játsza hátra Bluksnak, aki egy kegyetlenül nagy bombát ereszt meg hihetetlenül nagy gólt szerezve.

     A második harmad 6. percében aztán Virág eteti meg az ellenfelet, hogy az saját magát vágja palánkra, majd a kapu hátától adja vissza Molnárnak, aki felvágja, úgy, hogy a kapus se igazán tudta mi történik. Ezután Szőcs forgatta meg az ellenfél védősorát, amiért meg is kapja a közönségtől jól megérdemelt vastapsot. A 31. percben két gólosra növeli előnyét a Sport Club, Hruby passzát Virág váltja gólra. A 34. percben Szőcs elégeli meg a vendégek szabálytalanságait, Hüffnernek vesz oda. Majd a második játékrész utolsó percében Hozó keresztpasszát vágja be Szőcs. Ebben a két harmadban gyönyörű és látványos játékot láthattunk a fiúktól.

     Az utolsó harmadra lenyugodtak a kedélyek, de talán túlságosan is nyugodtan jött ki a hazai gárda. Előbb a 45. percben Németh, majd hét perccel később Bontovics csökkenti egy gólra előnyünket. De az 56. percben a tegnapi meccshez hasonlóan a fiatal János bebíztosítja a győzelmet, Szőcs passzát varrja be védhetetlenül a bal felsőbe.

     Összességében egy látványos mérkőzést láthattunk a tétnélküliség ellenére. Jövő hétvégén szombat délután csap össze ismét a két csapat, de ezúttal óriási a tét: a Mol-liga döntőbe jutás.

    Sport Club-UTE  5-3

  Gólszerzők: Bluks, Molnár, Virág, Szőcs és János illetve Borbás, Németh és Bontovics

91 komment

süti beállítások módosítása