HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

“Bízni a társakban és önmagadban” – Molnár Zsolttal beszélgettünk

2009.10.27. 14:26 poraszabolcs

-Gratulálok az elismerésért. Kiváló teljesítmény megelőzni nívós bajnokságokban edződött csatárokat.

Igen, elégtétel számomra, hogy a torna sztárcsatárait magam mögé utasítottam. Kifejezetten jól ment a játék, nagyon kicsi hiányzott, hogy továbbjussunk a csoportból, amivel nagy meglepetést tudtunk volna okozni.

 -A mutatott játék alapján felszállóágban a csapat. Hogyan látod ezt belülről?

Valóban így van, túl azon, hogy nagyon sokat edzünk, úgy tűnik az ideális sorokat is megtaláltuk, bár a szezon folyamán valószínű lesznek ebben változások bizonyos szituációkban. Ottóval és Csanáddal remekül értjük egymást, Ede centerként való bevetése Péter Robi és Zsók között szintén jó döntésnek bizonyult, bizonyítottak is a Fradi ellen. Sajnos Robi sérülése bezavart a képbe, a hétvégén vele még erősebbek lehettünk volna. Talán a legfontosabb az ideális sorok megtalálásában, hogy az adott játékosok szívesen és örömmel játsszanak együtt. Ez a kulcs. Engem kifejezetten doppingol Ottó foggal-körömmel való küzdése, a társak harci kedve repít engem is előre. Ugyanakkor hihetetlenül fontos a védelemben vetett hit. Tudom, hogy mögöttem Hruby és Bluks takarít, nyugodtan koncentrálhatok arra, hogy az ellenfél védelmét állítsuk megoldhatatlan feladat elé. Az a hosszú periódus, amikor nagyon nem ment a góllövés a csapatnak és nekem sem, nagyon lehangoló volt. De most, hogy kezdünk belelendülni, az önbizalmunk is visszatért.

 -Mi a véleményed az ellenfelekről?

Megnéztük a hágai csapat csütörtök esti edzését, nagyon pontosan passzoltak és lőttek. Ezzel kompenzálták a kevesebb korcsolyázást, sokszor kaptam magam azon, hogy tisztán vehetem át a korongot és még nincs a nyakamon egy-egy jól megtermett védő. Ennek ellenére nem tudtunk győzni, az a rövidzárlat megpecsételte a mérkőzés sorsát.  Az újpestiek játéka csalódás volt számomra, ők a hétvégi produkciónál sokkal jobban is tudnak teljesíteni, a barcelonai amatőrők pedig nem tudtak számottevő ellenállást kifejteni.

-Nagyon sokat vagytok jégen emberhátrányban, ahol kifejezetten jól teljesítetek…

Igen, az utasítás ilyenkor a sok korcsolyázás, megzavarni az építkezést indító ellenfelet. Nagyon sokszor sikerül is, bár ez rengeteg energiát kivesz belőlünk. Úgy gondolom viszont, hogy még a korcsolyázómennyiségen is tudunk javítani és még hatékonyabban tudunk majd védekezni ezekben a szituációkban.

-A hétvége emlékezetes momentumai…

Természetesen a csúcs az volt, amikor meghallottam a nevem, mint a torna legjobb csatára. Ezt nem tekintem egyéni elismerésnek, a társak segítsége és ösztönzése létfontosságú. Másik nagy pillanat Zsók Levi fantasztikus gólja a Barcelona ellen. A látszat ellenére ez nem egyszerű megoldás, a körülmények ideálisak kell legyenek a sikerhez. Friss jégen és száraz bottal lehet ilyet tenni, amikor már havas a jég és a korong sem tiszta, csaknem lehetetlen kivitelezni.

-Hogyan tovább?

Délután indulunk Budapestre, újabb kemény túra vár rank: kétszer mérkőzünk az Újpesttel, akik biztosan hatványozott erővel készülnek visszavágni a vasárnapi vereségért, valamint egyszer a tapasztalt erőkből álló Vasas-Stars együttesével, akik otthonában mindig nehéz győzni. Legutóbbi túránkon egy pontot szereztünk, ez remélem, nem fordul elő még egyszer. A játék egyre jobban megy, a góllövő ütőket is megtaláltuk, bizakodó vagyok a jövőt illetően.

-Köszönöm a beszélgetést, jó utat és sok szerencsét kívánok szurkolótársaim nevében is!

11 komment

süti beállítások módosítása