HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Modern öltöző

2009.08.06. 14:41 SC4ever

 

Csapatunk elit körülmények között készülhet a következő szezonra. Lázár Zoltán a Sport Club adminisztrátora illetve ezen ötletnek értelmi szerzője körülbelül két hónapja kereste meg a szurkolókat azon célból, hogy modernizálják csapatunk öltözőjét. Az öltöző felújításában szerepet vállaltak a szponzorok, a vezetőség illetve a szurkolók is úgy anyagilag, mint a munkálatok elvégzésében.

 A régi ajtók mind kicserélésre kerültek.

Ahogy belépünk az ajtón rögtön balra egy cipőtartó van beszerelve. A játékosok itt papucsot kell huzzanak, csak azzal közlekedhetnek bent az öltözőben.

 Jobbra  bottartó van felszerelve, ezzel is megkönnyítve a játékosok dolgát olyan szinten, hogy nem kell kerülgessék bent az öltözőben.                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden vezeték kicserélésre került, úgy a világításrendszer mint a vízvezetékek is.

A szellőző rendszert is kicserélték, folyamatosan gőzelszívás alatt van az öltöző.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játékosok ülőhelyei név és mezszám szerint bíztosítva vannak. Több polcot is beszereltek, hogy az összes felszerelésnek legyen helye.

 Huzalok vannak felszerleve, így a mezeket és különböző ruhákat el lehet helyezni ezeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A mosdókagylók, tükrök beszerelése illetve a csempézés is a mostani munkálatoknak és abban résztvevőknek köszönhetőek.

 

 

 

 

 

 

 A szauna is teljes felújításban részesült.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A masszázspad

 A tusolók is kicserélődtek, időszabályozóval vannak ellátva, például 30 vagy 40 másodpercre lehet beállítani, így gazdaságosabb a vízfogyasztás.

 

  

Kialakítottak egy csobbanót illetve egy pezsgőfűrdőt is. Azért, hogy játékosaink ne csuszkáljanak, nem kicsempézték, hanem gumírozott anyagból alakították ki a belső és külső felületet is.

 

 

A TÁMOGATÓK ezen modern öltöző kialakításában:

Hatalmas köszönet nekik mindenki nevében úgy a véghezvitt munkájukért mint a támogatásokért is!

 

 

 

 

 

 Elmondhatjuk tehát, hogy a körülmények adottak, csak ki kell használni és élni kell velük!

 

A jégpályán is folynak a munkálatok, a hálók kicserélésre kerültek, a palánkok megtisztítódtak, a cserepadok is átalakulnak, a rolbákat most festik kék-fehérre stb.

23 komment

süti beállítások módosítása