HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kiestünk

2009.04.17. 15:55 poraszabolcs

Románia válogatottja alulmaradt Hollandiával szemben a bennmaradásért vívott harcban, így jövőre ismét egy értékcsoporttal lennebb szerepelünk majd.

A pénteki összecsapás előestéjén az ukránoktól szenvedtünk sima vereséget, akik már az első 5 percben elhúztak kettővel, a végéig már csak a különbség volt kérdéses. Megkegyelmeztek nekünk, csak 7-0 lett a vége.

A mindent eldöntő összecsapást sem kezdjük túl acélosan, az első harmadban Molnár védéseivel maradunk csak partiban, ám a 19. percben az első emberelőnyüket kihasználják a hollandok. Támadójátékunk a továbbiakban is siralmas, védekezésben buta szabálytalanságok miatt kerülünk többször is szimpla- vagy kettős hátrányba, ezekből a szituációkból kapunk még két gólt, háromgólos hátránnyal futunk neki az utolsó harmadnak.

A felzárkózás nem sikerül, újabb gólt kapunk, a 49. percben aztán megtörik a jég, Tankó végre megszerzi Románia első (és utolsó) találatát ezen a VB-n. Érdekesség, hogy a jegyzőkönyvben Becze Tihamér szerepel gólszerzőként. A gól utáni lelkesedésünket, ha lehetett ilyesmiről beszélni, hamar lehűtik a tulipánosok, 1 perccel később emberhátrányból beállítják a végeredményt. Románia válogatottja tehát az utolsó helyen végzett a csoportban, jövőre pedig a Divízió II-ben fog szerepelni.

A feljutásért vívott harcban Olaszország-Ukrajna 2-0, Varlamovéknak a gulyás után a spagetti is torkukon akadt, az öregedő ukrán válogatottnak nehéz lesz visszajutnia a világelitbe.

A záró mérkőzés tétje a dobogó harmadik foka, a házigazda lengyelek egy pont előnnyel várják a britekkel való összecsapást.

 

50 komment

süti beállítások módosítása