HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

HC - Sport Club 2-3, összesítésben 1-3

2009.03.22. 16:20 SC4ever

A negyedik mérkőzésen voltak szép gólok, csúnya belépők, de a bajnok ezúttal is bebizonyította, hogy miért is ő a bajnok.

 

A mérkőzés a tegnapihoz hasonlóan kezdődött, vagyis pontatlan és lassú játékkal. A csapatok várták, hogy az ellenfél hibázzon. A bírók is hozták a tegnapi formájukat, fejetlenül fújtak, az ember nem értette, hogy mi is történik. Az első harmad közepéhez érve Wallenberg nagyszerűen használ ki egy emberfórt. A fiúk felállnak az ellenfél harmadában és elindul az adogató játék. Sloboda átadása remek a szintén remek napot kifogó Wallenbergnek, a pakkot a hosszúba küldi Polc dereka mellett. Egy teljesen értelmetlenül megítélt büntetést Harabin használ ki, takarásból lövi ki a vinklit. A hangulat egyre paprikásabb, a fent említett bírók miatt. A 19. perc elején egy gyors ellentámadás góllal fejeződik be. Ramstedt eszeveszett tempóban tör be a HC harmadába majd visszaadja a pakkot Slobodának. A korong az élén állva forog és Sloboda lövésre szánja el magát. A Sport Club kiváló hátvédje esélyt sem adott Polc kapusnak lövésével, ami bődületes erővel szaggatta meg a hálót. 

A második harmad a Sport Club támadásaival kezdődik. Harabin durváskodásának köszönhetően ült le a büntetőpadra. A Sport Club emberelőnyös sora lépett ekkor a jégre. A pakkot a Sport Club szerzi meg, pár másodpercre rá Wallenberg góllal fejezi be az akciót. A korong az első gólhoz hasonlóan Polc kapus dereka mellett talál utat a kapuba. Egy csúnya jelenet következik, Nagy István Bálint Attilát üti le. Egyszerre ütött bottal a fejére és térdelt be. A sporik észre sem véve ezt az akciót tovább engedték a játékot, Nagy István büntetlenül megúszta. Pontosan a mérkőzés felénél, szépít a tegnap is gólt szerző Lőrincz Levente, aki Zabludovsky kapu elé tett korongját vágja be. Ebben a harmadban Zabludovsky megmutatta színészi tehetségét is.

A harmadik harmadban a durváskodás veszi át a főszerepet. Helyzetek maradnak ki itt is, ott is. A HC időt is kér, de nem sikerül  átjárni a Sport Club védőinek eszén. Az utolsó percben Polc kapust leveszik és mezőnyjátékosra cserélik, de így sem sikerül bevenni a Kozuch által őrzött kaput. A Sport Club megérdemelten nyerte meg a mérkőzést 3-2 arányban.

A bajnoki döntő jövő szombaton folytatódik az ötödik mérkőzéssel.

110 komment

süti beállítások módosítása