HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

2:0

2009.03.15. 16:58 SC4ever

Vákár Lajos műjégpálya, 2000 néző

Paprikás hangulatban kezdődött a mérkőzés. Egymásnak estek a csapatok rögtön az elején. Jó szokásunkhoz híven már a harmad elején megszerezzük a vezetést Filip révén, aki majdnem null szögből vágja Polc hálójába a korongot. A kapott gólra felpörögnek a HC játékosai és próbálják átjuttatni a pakkot a gólvonalon. Egy kontra után Zabludovskyi tör be harmadunkba és csuklóból sikerül felvarrnia Kozuch kapujába a korongot. A harmad első feléhez hozzátartozik, hogy Sándor Szilárd egymás után háromszor ült a büntetőpadon. A harmad végéig próbálkoznak még a városi rivális játékosai, de nem sikerül gólt szerezniük.

A második harmadban a Sport Club neki esik ellenfelének. A 46. másodpercben Szőcs elhozza a pakkot, majd Hozó lő nagyszerűen, Polc kapusnak nem sikerül megfognia a korongot és a gólvonalról Moldován már nem hibázik. Nem sokkal később a remek napot kifogó Szőcs Szabi nagy helyzetbe kerül. Megkapja a pakkot a kék vonalnál, majd egy-egy ellen fejen találja Polcot. A hálóőr ápolásra szorul, de folytatja a játékot. A 25. percben nagy kavarodást követően Moldován Ervinhez kerül a korong, aki fordulatból, laposan kilövi a hosszú alsó sarkat. A gólt követően a  Sport Club még jobban felpörög, nagy helyzeteket dolgoz ki, ám nem sikerül a pakkot bejuttatni az ellenfél ketrecébe. A harmad végére a HC veszi át az irányítást lőnek, támadnak, de nem jön össze a gól. 

A harmadik játékrészben már nem esik gól. A HC fut az eredmény után, de már nem sikerül megfogni az ellenfelet. Az emberelőnyös helyzeteket rendre kihagyják. Remek átadások, szép csapatjáték jellemezte ebben a harmadban a Sport Club játékát. Voltak helyzetek itt is, ott is, de az eredmény már nem változott.

Gólszerzők: Moldován 2, Filip illetve Zabludovsky

Kiállítások: Sport Club 18 perc, HC 10 perc

Kapura lövések: 26-27

Játékvezetők: Lascar Valentin, Toparceanu Cosmin

Vonalbírók: Máté István, Csata Attila

89 komment

süti beállítások módosítása