HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Tovább folyatódik a vesszőfutás

2015.09.29. 22:04 Bobo91

Kedd este újabb Mol Liga mérkőzésre voltak hivatalosak a csíkiak. Az egy nappal korábban Brassóban vendégeskedő debreceniek látogattak a Hargita alá, hogy a Miskolchoz hasonlóan ők is begyűjtsék az összes játékban levő pontot, miközben a csíkiak idei első sikerüket hajhászták már mérkőzések óta.

Ordító helyzetek sokaságával indult az összecsapás, a kezdő lendületre sem lehetett semmi panasz. Antal és Kropotin is kecsegtető helyzetbe került, ám a ziccerek kimaradtak. A harmad második felére kiegyenlítődni látszottak az erőviszonyok, egy lefülelt indítást követően Hári passzolt Könczeihez, aki csuklóból emelt és a frissen igazolt Marek Peksa-t a bal válla fölött fel is avatta (0-1). A gól után ismét beindultak a mieink, aminek meg is lett az eredménye: az egy nappal korábban is szép gólt szerző Mikéska saját térfeléről indult meg, megkerülte a kaput, visszafordulva pedig fonákkal gyönyörű gólt szerzett (1-1)

Döntetlennel fordultak a csapatok a második játékrészre, de alig fér perc elteltével egy távoli lövésre kimozdult Peksa, a megpattanó korong pedig Dancsfalvi elé került, aki fordulatból bepasszolta azt a hálóba (1-2). Hihetetlen vagy sem, négy perces folyamatos emberelőny sem volt elégséges, hogy összejöjjön az újabb egyenlítő találat, ezalatt Kropotinnak és Mihálynak is irdatlan nagy helyzete maradt ki. Bezzeg a vendégek...Szinte a semmiből Hári korcsolyázott be a harmadunkba és szinte zéró szögből sikerült megcéloznia a hosszú felsőt, amely pillanatokkal később már egy koronggal lett gazdagabb (1-3). Nem sokkal később Mikéska előtt adódott lehetőség a szépítésre, Vay azonban jól tartotta magát és sikerült kiütnie a pakkot. Ezután valami elromlott a gépezetben, mert hazai oldalon rengeteg pontatlan lövés és átadás jött össze, szépségtapasz, hogy a kontrákat a vendégek sem tudták kellőképpen befejezni.

A záró harmad még tartogatott meglepetéseket, ahol a szeredai gárda nagyot küzdött, hogy visszahozza magát a mérkőzésbe. A 7. percben egy kapu mögül visszapasszolt korong előbb végigcsorgott a kapu torka előtt, a hosszú oldalon Farkas szemfülesen várta és be is gyötörte valahogy azt (2-3). A vérszemet kapó csíkiak még inkább megindultak, a debreceniek válasza pedig nem késett, hiszen feljebb tolták soraikat és erőteljesen letámadtak. Később Moldován kapott mesteri passzt, rávitte a kapusra, de lövés helyett belebotlott a hálóőrbe, Farkas pedig a hosszú felsőt nem tudta úgy kilőni, mint a debreceniek, így az eredmény változatlan maradt. Kapusukat is beáldozták a csíkiak az egyenlítés érdekében, ekkor még kettős emberelőny is a javukra billentette a mérleget, 6 a 3 ellen viszont (elkeserítő módon) még csak passzolgatni sem sikerült kellőképpen, csupán néhány távoli lövésre futotta. Sőt mi több, egy támadás felépítése közben a debreceni Milan csakhamar lefülelte a védelem gyengeségét, az üresen tátongó kapu pedig nem állta már útját a negyedik vendégtalálatnak (2-4). A második kapuskivétel sem hozott várt eredményt, így ismételten vesztesen korcsolyáztak le fiaink.

Mikor lesz már győzelemtől ittas a csíki közönség? A kérdés a ma este után is nyitott...

HSC Csíkszereda - Debreceni HK 2 - 4

Gólszerzők: Mikéska, Farkas, illetve Könczei, Dancsfalvi, Hári és Milan

komment

süti beállítások módosítása