HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Pontokat kell szerezni

2014.01.23. 13:27 poraszabolcs

Egyik legnehezebb és egyúttal a legfontosabb kiszállására utazott el a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata szerda este. Kilenc fordulóval a MOL Liga alapszakaszának vége előtt Gál Sándor tanítványainak a lehető legtöbb pont megszerzése kell legyen a cél, hogy életben tartsák a HSC rájátszásba való jutásának reményét.

 Elutazott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata az újabb idegenbeli kiszállásra. A hétvége során Gál Sándor tanítványai sorrendben az Újpesttel, a Miskolccal és az Érsekújvárral néznek farkasszemet a MOL Liga alapszakaszának vége felé. A csíki gárda jelenleg az ötödik helyet foglalja el a táblázaton 64 ponttal és mindössze három pontra van az előtte levő Érsekújvártól. A hétvégi eredmények nagyban befolyásolhatják a csapat további esélyeit.

 Kezdésként az Újpest otthonában lépnek pályára a csíki fiúk. A HSC bebizonyította már, hogy ha nem veszik komolyan a lila-fehéreket képesek meglepetést okozni, ahogy tették azt a legutóbbi csíkszeredai találkozón. Ezt a hibát még egyszer nem szabad elkövesse a HSC.

 Vasárnap annak a Miskolcnak az otthonába lépnek pályára, akiket vasárnap legyőztek. A miskolci csapat nagyon rossz játékot mutatott úgy Csíkszeredában, mint hétfőn Brassóban. Bob Dever csapata valószínű még egyszer nem fogja ilyen könnyen osztogatni a pontokat, mint ahogy tette az erdélyi túráján.

 A kiszállást hétfőn a közvetlen rivális, HC Érsekújvár, otthonába zárja a csapat. A HSC-nek eddig jól ment Felvidéken, hiszen a három mérkőzés mindegyikén pontokat szereztek. Két alkalommal nyertek, míg egyszer büntetők után szenvedtek vereséget. Most is hasonló produkcióra lesz szükség.

 A csapattal nem utazott el a Brassói Corona ellen térdsérülést szenvedő Gyenisz Svidkij, akinek a belső meniszkuszának hátsó szarva sérült. Az orosz játékosra 2-3 hét kihagyás vár. Nem tartott a csapattal Gecse Hugó és a kanadai Mike Danton sem. Utóbbi játékossal a klub közös megegyezés alapján felbontotta a szerződését. Az orosz játékossal, Svidkijjel, folynak a tárgyalások a folytatást illetően. Az ő esetében későbbre várható döntés.

 „Egyik legnehezebb kiszállásunk következik. Fontos, hogy ne vegyük félvállról az Újpest elleni mérkőzést. Létfontosságú a győzelem ellenük, hogy önbizalommal teli vághassunk neki a még fontosabb két mérkőzésnek Miskolc és Érsekújvár ellen. Minimum hat pontot kell szerezzünk, hogy életbe tartsuk a reményeinket. De könnyen meglehet, hogy ez sem lesz elég. Egy pár játékosunk kisebb betegséggel küszködik, reméljük a mérkőzés kezdetéig mindenki szászázalékos lesz” – nyilatkozta Gál Sándor a HSC Csíkszereda trénere.

 A hétvégi műsor

Péntek: Újpesti TE – HSC Csíkszereda (19), Miskolci Jegesmedvék – Dunaújvárosi Dab.Docler (19.30), Ferencvárosi TC – HC Érsekújvár (20).

Vasárnap: Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda (19), Dunaújvárosi Dab.Docler – Ferencvárosi TC (19).

Hétfő: Dunaújvárosi Dab.Docler – Ferencvárosi TC (19), HC Érsekújvár – HSC Csíkszereda (19.30).

                          Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása