HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Tapadni Brassóra, meglépni a Fraditól

2014.01.09. 12:18 poraszabolcs

Két, az alapszakasz végkimenetelét befolyásoló, fontos mérkőzés előtt áll a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata. Pénteken Brassóba utazik a csapat, míg vasárnap a Ferencvárost fogadják a csíki fiúk. Dupla vagy semmi mérkőzések.

 Tizenhárom mérkőzése maradt hátra az alapszakaszból a HSC Csíkszeredának, amely jelenleg az ötödik helyen áll a jégkorong MOL Ligában. A negyedik – utolsó rájátszást érő – helytől nyolc pont választja el Gál Sándor tanítványait.

 Pénteken pont azzal a Brassói Coronával játszik a gárda, amely a tabellán előtte van. Nem lesz könnyű mérkőzés, azt már előre borítékolhatjuk. Az eddig lejátszott hat mérkőzés alatt a brassóiak négy, míg a csíkiak két alkalommal tudtak győzedelmeskedni. Ennek tükrében van miért visszavágnia Gál Sándor tanítványainak.

 Vasárnap a Ferencváros érkezik Csíkszeredába. A két csapat legutóbbi csíkszeredai mérkőzése a MOL Liga idény egyik legnagyobb botrányát okozta. Na nem a mérkőzésen, hanem ami a lelátókon történt. Azóta normalizálódott a helyzet, szerencsére. A vasárnapi találkozó szintén óriási jelentőséggel bír, hiszen a Ferencváros az „életben maradásért” fog küzdeni. Egy vereség számukra végzetes is lehet akár. A HSC egy győzelem esetén lerázhatja üldözőjét. Bár a rájátszásról és az esélyekről még túl korai beszélni amikor hátravan az alapszakasz negyede és elnézve az eddigi összecsapásokat, bármi megtörténhet.

 „Létfontosságú mérkőzések következnek. A legfontosabb a Brassó elleni. A legutóbbi brassói mérkőzésen is jól játszottunk, remélem ezúttal is így lesz. Ha nem teljesítünk jól akkor az esélyeink megcsappannak, ami a rájátszásba kerülést illeti. Ezt tudjuk. Az utóbbi mérkőzések azt mutatják, hogy kezdünk kijönni a december végi gödörből. Sajnos Becze el van tiltva, nélküle kell behúzzuk a meccseket. A többi játékos bevethető állapotban van, Stanislav Kozuchot és Tranca Danit leszámítva” – nyilatkozta Gál Sándor, a HSC Csíkszereda trénere.

 A hétvégi műsor

Péntek: HC Érsekújvár – Miskolci Jegesmedvék (19), Újpesti TE – Dunaújvárosi Dab.Docler (19), Brassói Corona – HSC Csíkszereda (19.30, Digi Sport).

Vasárnap: HSC Csíkszereda – Ferencvárosi TC (18), Dunaújvárosi Dab.Docler – Miskolci Jegesmedvék (19), Újpesti TE – HC Érsekújvár (19.30).

Hétfő: HC Érsekújvár – Dunaújvárosi Dab.Docler (19), Újpesti TE – Miskolci Jegesmedvék (19.30, Digi Sport HU), Brassói Corona – Ferencvárosi TC (19.30, Digi Sport).

                                                  Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása