HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kontinentális Kupa: HSC-Ljubljana

2013.10.21. 14:42 poraszabolcs

Zárásként egygólos győzelmet aratott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a Kontinentális Kupa C csoportjának utolsó mérkőzésén a Salvija Ljubljana ellen. Gál Sándor tanítványai összességében remekül helyt álltak a torna alatt.

 A Kontinentális Kupa C csoportjának záró mérkőzésén a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a szlovén Slavija Ljubljana ellen lépett pályára. A győzelem kötelező volt, amit teljesítettek is a csíki fiúk.

 Bár az első harmad nem úgy kezdődött, ahogy a HSC-nek megfelelt volna, hiszen több alkalommal is emberhátrányba voltak kénytelenek játszani. Sőt Moldovánt még a találkozó elején 5+20 perccel büntették a játékvezetők egy nem túl szerencsés ütközést követően. A szlovénok viszont nem tudtak élni a lehetőségekkel. A harmad második felére fordult a kocka, de a HSC sem volt eredményes emberelőnyökben. Öt az öt ellen viszont a 18. percben Góga megszerezte a vezetést.

 A második játékrész elején Bors hamar növelte az előnyt egy kékvonalas lövést követően, amelyből a Slavija kapusa sokat nem látott a takarás miatt. A kényelmes előnyt a fiúk könnyedén tudták volna növelni, de az emberelőnyös játék nem ment.

 Az utolsó harmad alig kezdődött el és szépítettek a szlovénok. Gorse mattolt Kozuchot közelről. A hátralevő időben gyenge játékot láthattak a kilátogató nézők. A HSC sikere nem forgott veszélyben, bár az utolsó másodpercek okoztak némi aggodalmat. Maradt végül a 2-1-es csíki siker és a csoport harmadik helye.

 Eredmény

HSC Csíkszereda – Slavija Ljubljana 2-1 (1-0, 1-0, 0-1)

Gólszerzők: Góga (18.), Bors (23.), illetve Gorse (42.).

 Mestermérleg

Gál Sándor a HSC Csíkszereda edzője: „Nagyon görcsösen játszottunk, halovány volt az emberelőnyös játékunk. Ebben természetesen közrejátszott a fáradtság is, azonban ez nem lehet mentség. Több játékosomnak el kell gondolkoznia ezen. Ma a győzelemnek és az emberhátrányos védekezésünknek örülhettem. Összességében a tornán nyújtott teljesítményünkkel elégedett vagyok, hiszen három meccsből kettőn jól játszottunk, kevés hiányzott a bravúrhoz.”

                                    Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása