HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nyereséget szenvedtünk

2013.10.11. 19:11 poraszabolcs

Tapadni az élmezőnyre illetve pontokra váltani az elmúlt hetek javuló játékát – ezek voltak a jégre lépő csapatok célkitűzései péntek délután a Vákár Lajos Műjégpályán, ahol a HSC az Újpestet fogadta.

Helyzet- és gólszegény, ellenben kiállításokban bővelkedő első harmadot láthatott a csíki publikum, a hazaiak 8, a vendégek 18 büntetőpercet szorgoskodtak össze. Az első emberelőnyös szituációk mindkét oldalon nagyobb helyzet nélkül maradtak ki, majd Moldován 2+2 percet érő szabálytalansága nyomán csaknem egy percnyi kettős fórba kerültek a vendégek, ezt azonban nem sikerült kihasználni, Coleman fegyelmezetlensége pedig megfosztotta a jó lehetőségtől az Ancsin-legényeket. Békés döntetlen felé csordogált a harmad, de a Dorner szabálytalansága miatt ismét előnybe kerülő hazaiaknak sikerült nagyobb nyomás alá helyezni Pleszkán kapuját, ennek eredményeképp Vecaj hibája után Szőcs szerzett vezetést a hazaiaknak a 19. perc elején. Dorner ismételten szabálytalankodott a harmad utolsó percében, így hazai emberelőnnyel kezdődött a második harmad. Az előny azonban kimaradt, de a játék nyíltabbá vált, kevesebb szabálytalanság történt, a Pleszkán kapuja előtt kialakított helyzetek azonban rendre kimaradtak, Fekti Ádám pedig a 35. percben köszönte szépen a csíki védők körülményességét és gyakorlatilag a semmiből egyenlített. Szárnyakat kapott az Újpest, Ruczuj két hatalmas védéssel tartotta életben a hazaiakat. Gál Sándor azonnal időt kért és tajtékozva adott hangot elégedetlenségének, amely úgy tűnik, Moldovánra volt a legnagyobb hatással, aki elcsípte Horváth rossz passzát és a 38. percben visszavette a vezetést a hazaiaknak. Sőt, jószerével el sem kezdődött a záró játékrés, Molnár Zsombor kétgólosra növelte a hazai előnyt Novak remek előkészítése után. Csendesen csordogált a meccs a biztosnak tűnő hazai győzelem felé, a csíki bekkek már az 59. percben szerettek volna az öltözőbe vonulni, Coleman pedig egyszeriben szorossá tette a végjátékot. Ezt Bíró Tamás még megfejelte egy buta szabálytalansággal, így az utolsó 40 másodperben kapus nélkül, kettős előnyben rohamozhatott az Újpest, de már nem sikerült jelentős helyzetet kialakítani, így maradt az egygólos csíki siker, amivel a házigazda továbbra is tartja a lépést az élmezőnnyel, az Újpest pedig vasárnap Brassóban próbálkozhat a pontgyűjtéssel.

HSC-UTE 3-2 (Szőcs, Moldován és Molnár Zsombor illetve Fekti Ádám és Coleman)

Mestermérleg

Gál Sándor (HSC): Nyereséget szenvedtünk. Bár továbbra is foghíjasan szerepelünk, ez nem jelenti azt, hogy félvállról vehetjük a játékot. Néhány játékosom hozzáállásával továbbra is elégedetlen vagyok, a mai produkció a többi csapat ellenében édeskevés. Ma kizárólag a három pontnak örülhetünk.

Ancsin János (UTE): Ugyanaz a helyzet, mint az elmúlt két-három meccsen. Nem lövünk elég gólt és ha ez hátul gyermeteg hibákkal párosul, törvényszerű a vereség. A mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a Csíkszeredának, ma pontot, pontokat érdemeltünk volna.

komment

süti beállítások módosítása