HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Gólzáporos HSC-siker

2013.09.30. 08:24 poraszabolcs

Ötgólos győzelmet aratott a HSC Csíkszereda a Ferencvárosi TC ellen a MOL Liga vasárnapi játéknapján. A mérkőzés nehezen indult végül sima lett. Az idei idényben az első olyan hétvége, amikor a HSC egymás után két győzelmet aratott.

Előzetesen kemény mérkőzésre számított a csíki publikum a HSC Csíkszereda – Ferencvárosi TC találkozón. Ezt mutatta a vendégek jó formája. A találkozó első perceiben a Fradi pedig igazolni is akarta, hogy jó formában van és sorra alakította ki a helyzeteit, de Kozuch a helyén volt. Az 5. percben, némileg váratlanul, mégis a hazai gárda jutott előnyhöz Szőcs révén. A gól pedig megzavarta a vendégeket. Ezt nem tudta a csíki gárda kihasználni, bár több remek helyzetet kihagytak. A harmad felénél ébredeztek a zöld-fehér játékosok és a 13. percben Ojanen pazar lökettel egyenlített. Alig pár perc múlva azonban Molnár Zsombor szólózhatott, aki pimasz módon fektette el Budait és szerezte vissza a vezetést.

A második játékrészt már a vendégek kezdték jobban. Adorján, az első harmadból átjövő, kiállítása épp hogy lejárt Dancsfalvi egyenlített, majd pár másodperc múlva Ojanen szerezte meg a vezetést a vendégeknek. A csíki csapat kedvét viszont nem szegte a hátrány. Előbb Mihály, majd Molnár Zsombor és végül Góga talált be Budai ketrecébe kialakítva a második játékrész végeredményét.

Az utolsó harmadban öt perc alatt összeroppant a Ferencváros, amikor három gólt kaptak zsinórban. Moldován és Bíró T. potyája, közte pedig Novak pazar találata végleg eldöntötte a találkozó sorsát. Innentől kezdve a vendégek feladták, ami a HSC szakvezetésének megengedte azt, hogy a Hildebrandot, Gecsét és Ruczujt is pályára küldjék.

Eredmény

HSC Csíkszereda – Ferencvárosi TC 8–3 (2–1, 3–2, 3–0)

Gólszerzők: Szőcs (5.), Molnár Zsombor (15., 28.), Mihály E. (26.), Góga (32.), Moldován (41.), Novak (44.), Bíró T. (45.), illetve Ojanen (13., 22.), Dancsfalvi (22.).

Mestermérleg

Gál Sándor, HSC Csíkszereda: „A második olyan mérkőzés, amely végén nem kellett izguljunk, igaz ez kellemes volt nem mint az első. Örvendünk annak, hogy a fiatalokat is be tudtuk tenni. Nehezebben indult a mérkőzés. Amikor a Fradi átvette a vezetést rá tudtunk tenni még egy lapáttal és megfordítottuk az eredményt. Nem adtuk fel, harcoltunk. Nehezebb volt a mérkőzés, mint ahogy az eredmény mutatja. A két potyagól után a vendégek feladták.”

Dobos Tamás, Ferencvárosi TC: „5–3-nál egy picit elveszítettük a fonalat. Helyzeteink voltak, de azok mind kimaradtak. Nem jó megoldásokat választottunk. Sajnos ezt dobta a gép. Tanulnunk kell ebből is. Néhány dolgon változtatnunk kell. A taktikán is és fegyelmen is módosítani kell. Biztos vagyok benne, hogy a brassói meccs sokat kivett belőlünk, de nem erre fognám a vereséget. A fegyelemre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk. Sok kiállítással játszunk, ami a MOL Ligában megengedhetetlen.”

                                                           Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása