HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Jégedzés és pityókafesztivál

2013.08.01. 17:45 poraszabolcs

Túl vannak a HSC Csíkszereda jégkorongozói az első jégedzésen, amelyet a csíkkarfcalvi jégpályán tartottak meg az edzők. Csatlakozott a kerethez Stanislav Kozuch és Jozef Hruby is.

 Közel kétórás jeges edzést tartott csütörtök délelőtt Gál Sándor, Hozó Levente és ifj. Antal Előd edző hármas a HSC Csíkszereda jégkorongozóinak. Árpilis vége óta ez volt az első jeges edzés.

A trénerek a csapatot négy részbe osztották és közel tíz perces pihenőtől eltekintve végig dolgoztatták a csíki hokisokat. A kerethez csatlakozott Stanislav Kozuch és Jozef Hruby is. Nem volt az edzésen ott Papp Szabolcs, aki továbbra is térdsérüléssel küszködik. Ott volt viszont a nemrégiben talpműtéten átesett Szőcs Szabolcs.

Az edzők elmondása szerint a játékosok innentől kezdve napi két edzésen fognak részt venni. Délelőtt egy kétórás jeges edzésen, majd délutánonként szárazon készülnek a közelgő bajnoki rajtra.

Az edzők az elkövetkező napokban újabb és újabb feladatok elé állítják a játékosokat, fokozatosan szeretnék terhelni őket.

 Az edzők a következő összetételű sorokat küldték jégre:

kapusok: Kozuch, Ruczuj, Adorján.

feketében: Hruby, Góga, Novak, Mihály E., Moldován;

kékben: Flinta, Nagy, Becze, Tranca, Bíró O.;

sárgában: Kósa, Bors, Szőcs, Molnár Zsombor, Bíró T.;

fehérben (többen is voltak): Adorján, Farkas, Péter L., Gecse, Hildebrand, Salló, Molnár Zoltán.

 Hokisok a városnapokon

A HSC Csíkszereda jégkorongozói és szakmai stábja aktívan részt fog venni a hétvégén esedékes csíkszeredai városnapokon. Szombaton a központi parkban megrendezendő Pityókafesztiválon mutatják meg főzőtudományukat a fiúk, majd vasárnap a Székely Szupermaratonon is rszt vesznek.

A szombati Pityókafesztivál délelőtt 9 órától kezdődik, de a hokisok csupán 13-14 óra között érnek majd a központi parkba, mivel délelőtt 10 órától Csíkkarcfalván edzésen kell részt vegyenek. Ezen alkalomból a Sportklub vezetősége minden szurkolót szívesen lát a Sportklub sátránál.

pityoka1.jpg

komment

süti beállítások módosítása