HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Magyarországi portyán

2013.01.24. 08:30 poraszabolcs

Magyarországi portyára indult a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. A csíki csapat a hétvégén három fontos mérkőzésen lép pályára. A cél minimum az öt pont megszerzése.

 Miskolc, Dunaújváros és a Ferencváros lesznek a HSC Csíkszereda ellenfelei a hétvégén a jégkorong MOL Ligában. 10 fordulóval az alapszakasz vége előtt továbbra is minden megszerzett vagy elvesztett pont nagyon fontos.

Pénteken a csíkiak előbb a Miskolci Jegesmedvékkel játszanak. A Timo Lahtinen vezényelte csíkiak kimondott célja, hogy pontot vagy pontokat raboljanak a közvetlen riválisuk otthonában

Vasárnap már Dunaújvárosban kell bizonyítsanak a fiúk. Nem lesz könnyű, hiszen a Dunaújvárosnak is fontos a mérkőzés két okból. Elsősorban az újvárosiakat a revans fűti a múlt heti vereség miatt, másrészt matematikailag is biztosíthatják helyüket a MOL Liga rájátszásába.

A hétfői Ferencváros elleni mérkőzésen egyértelműen a három pont megszerzése a cél. A csíki csapat edzői viszont előre figyelmeztetnek mindenkit, hogy a mérkőzés a pályán dől el és senkit nem szabad leírni, így Ferencvárost is komolyan veszik.

A csapattal tart a kéthetes fegyelmi eltiltásából visszatérő Adorján József, kérdés viszont, hogy szóhoz jut-e a mérkőzéseken. Molnár Szabolcs továbbra is sérült, ám valószínű, hogy a jövő héten már játékra kész állapotban lesz. Nem tart viszont a csapattal Moldován Ervin, akinek az Érsekújvár elleni mérkőzésen a nagy lábujját ellőtték és egy vérömleny képződött, ami miatt nem tud korcsolyát húzni a lábára.

 Nagy Béla a HSC Csíkszereda másodedzője: „Három nagyon nehéz mérkőzés vár ránk Magyarországon. A három mérkőzésen minimum öt pontot szeretnénk megszerezni. A három ellenfél közül Miskolc ellen lesz a legfontosabb mérkőzésünk, hiszen közvetlen ellenfélről beszélünk. Ellenük készültünk a legjobban. A miskolciak lépéselőnyben vannak velünk szemben, ami az eddigi összecsapásokat illeti. A fiúk is tudják, hogy a maximumot kell nyújtaniuk ahhoz, hogy pontokat tudjunk rabolni. A héten sokat gyakoroltuk a védekező játékot, hiszen az Érsekújvár elleni mérkőzést is ezen buktuk el. Videoelemzéseket tartottunk, ahol egyénekre lebontva igyekeztük még jobban feltérképezni saját hiányosságainkat. A Miskolc nagyon jó formában van, minden apró hiba döntően befolyásolhatja a mérkőzés alakulását.”

 A MOL Liga hétvégi műsora:

Péntek: HC Érsekújvár – Brassói Corona (19), Újpesti TE – Ferencvárosi-ESMTK (19), Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda (19.30, Digi Sport).

Vasárnap: Dunaújvárosi Dab.Docler – HSC Csíkszereda (19), Újpesti TE – Miskolci Jegesmedvék (19.30), Ferencvárosi-ESMTK – Brassói Corona (20).

Hétfő: Ferencvárosi-ESMTK – HSC Csíkszereda (19.30, Digi Sport).

40 komment

süti beállítások módosítása