HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Elmélkedéseim egy történelmi vereség kapcsán

2012.10.27. 08:33 poraszabolcs

A csíki hokis lazán hátradőlve ül a landshuti jégcsarnok VIP-páholyában és nézi a jégen történő kannibalizmus megnyilvánulását: a házigazdák megeszik a füstevőket (még szép!) és veretlenül végeznek az első helyen. Ha nem kapunk gólt a 20. másodpercben, még akármi is lehetett volna – gondol kicsit keserű szájízzel a péntek estére, de ez elsősorban lehet, hogy a jó bajor sörtől van. Füstevők – elég hülye név, de azért őket is elkaphattuk volna. De kár ezen rágódni, holnap indulás haza. Még megáll a büfénél és társaival együtt megkóstolja a helyi nevezetességeket, a helyi zsírosdeszkát és a rumos teát. Rumos tea – valamikor a hetvenes években. Azóta alkoholtilalom a pályán, EU-s normák, miegymás…menjünk pihenni.

Ragyogó hétfő reggel Bajorországban, bejelentkezés a reptéren, csomagok leadva, várakozás…Meine Damen und Herren, a nem megfelelő időjárási körülmények miatt a menetrend szerinti járatot töröltük. Sorry, sorry, entschuldigung, na ennek fele sem tréfa. Telefon elő, forródrót mindenkinél. Micsoda??? Busszal??? de hát azzal csak szerdára…Ne na, inkább fizetem a szállást, csak Budapesten szálljunk ki. A döntés végleges, megyünk haza…Ba…a meg, ez így nem lesz jó!

Kedd reggel: már tíz órája buszozunk, nem tudok aludni, fáj a nyakam, beállt a derekam, álljunk meg, ki kell szállnom…Végre, benzinkút, megállunk. Kis dolgok elintézve, sebaj, jól haladunk, szerda hajnalra akár meg is érkezünk. Hurrá, újra itthon! Csíp a fagyos csíki levegő, de jót tesz az elgémberedett izmoknak. Micsoda??? Holnap edzés??? Jégen??? Már mindegy, irány haza. Szerbusz kedves, hulla vagyok, kelts nyolckor mert edzés van. Az asszony sem érti, de legyen ez az ő dolga.

Szerda reggel….Mi, már szerda??? Holnap újra busz…irgalom istene, mi folyik itt?

Csütörtök reggel….ma is edzés, baszki, nem tudtam kipihenni magam. Húha, éjjel buszozunk, na ebből megint nem lesz alvás.

Péntek délelőtt, Miskolc. Végre, most jól jön egy edzés, valahogy föl kell rázódnom, bár alig aludtam valamit. Mindegy, fittek vagyunk, kemények vagyunk, beleállunk és megcsináljuk. Jaj de jó, megtarthatjuk a pontokat??? Ez jó, nagyon jó…

Péntek este, teltház, hangorkán…hajrá, Macik! Ennek fele sem tréfa, hol van vereske, ilyéslaci??? Laci sehol, Mónika legalább eljött??? Már megkezdődött…áhhh..Czuba…Mit akar ez a gyerek? Ja, hogy az állásáért játszik, nem akar Bobcek után menni. Na jó, egy oda. Megyünk, megyünk, előre. Kettős hátrány??? Spori, azért ez egy kicsit nem jó. Semmi baj, ki tudjuk védekez…hát nem tudjuk. Jaj, Dani, ez jókor jött…mikor lesz már szünet??? Miskolczi!!! Miskolcon!!!! Ez olyan mintha Csíki lőne Csíkban gólt a Maciknak. Végre, szól a duda…Micsoda??? Miskolczi duplázott!!! Hát miért nem szállt le a gól után, mint minden becsületes játékos???? Na ez innen már kemény lesz, a macik harapnak. Beszélnem kell Laci bával, fenje újra a korcsolyám, vagy legalább a nehezéket vegye le róla. Második perc, Czuba csak ilyenkor tud gólt lőni. Meg Nagy Gergő…Stano ki, Gellért be. Majd Sijka, Fodor és újra Nagy Gergő be(köszön nekünk). Te jó ég, hol a védelem, miért nem öltöztek be??? Ja, otthon vannak, sérült mindenki. De ez azért szégyen…nem is kicsit. Végre szünet. Mennyit kell lőjünk az egálhoz??? Nyolcat??? Azt hiszem, ez a hajó elment. Laci bá mágus, jobban megy a korcsolya…De a maciké is…Nagy dupla, Fodor dupla, Láda dupla, Czuba tripla…De szép vers…kár, hogy mind mi kaptuk. 13, na ez szerencsétlen szám…de most már kiengedhetjük a Gőzt, ezzel 14, de legalább a szerencsétlen számnak annyi vagy mégsem, hisz 13 közte…francba a babonával és a számmisztikával. Vége, menjünk aludni.  Megbeszélés???!!!! Ezen mit beszéljünk meg, inkább alvás…Fradi vasárnap??? Úristen, mennyit kell odáig buszozni????

85 komment

Címkék: Címkék

süti beállítások módosítása