HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Ismét félig megnyert mérkőzést buktunk el

2012.09.21. 23:36 SportClub

Ma este igazi rangadóra volt kilátás a Vákár Lajos Műjégpálya jegén, hisz a Mol Liga keretein belül a Miskolccal mérkőzött csapatunk. A tavalyi szezon után nem épp a legszebb momentumokat idézhette a párharc.

Rögtön egy eladott koronggal kezdünk, de kapusunk helyén van. Fél perc telik el, amikor a miskolci védő is hibázik, kapu előtt keresztbe lőtt korongjára Novák csap le és szerzi meg a vezetést Budai mamutja fölött. Megjön a fiúk kedve a játékhoz és sorra alakítjuk ki a helyzeteket, a 6. Percben pedig Becze indul egy az egybe, de a visszaérkező védő elsodorja, a spori pedig büntetőlövést ítél. Húszasunk ezt magabiztosan értékesíti, 2-0. Tranca és Kósa kiállítása után a kettős hátrányt kivédekezzük, azonban fél perccel a másik büntetés lejárta előtt Saluga szépít. A harmad végén nagyon beszorulunk, végül marad a 2-1-es állás.

A második játékrész elején forrnak az indulatok, de gyorsan lecsitulnak a kedélyek és ismét a játékra lehet összpontosítani. A 31. percben olyannyira figyelmetlenek vagyunk hátul, hogy Nagy Gergőnek még az eltörött botja kicserélésére is van ideje, ezután pedig a kapott pakkot felvarrja a rövid felsőbe. Nem kell sokat várni a vezető gól megszerzésére, Szőcs korcsolyázik be az ellenfél harmadába, a játékszert otthagyja Nováknak, akinek lövése lepattan a sárga-feketék egyik védőjéről, a cseh kiválóság pedig a kósza korongot megszelídíti és Budai mellett elhúzva talál be a kapuba.

A harmadik harmad is hoz izgalmakat, kimarad néhány kihagyhatatlan kategóriába sorolható helyzet is a két kapu előtt és a kapusok is kiválóan teljesítenek. Az 58. percben ismét – az errefele méltán nem népszerű – Nagy villan vendég oldalról, bődületes löketet ereszt meg, ami vagy a belső merevítőről vagy a kapuvasról vágódik le, mindenesetre a játékvezető gólt ítél, 3-3. Az 5 perces hosszabbításban nem kockáztatnak a csapatok, így a büntetőlövések döntenek. Először Nagy Gergő lő, értékesíti, hazai oldalról Hurtaj kihagyja. Második körben Saluga is belövi, de Novák sem kegyelmez. A következőkben Rafaj lövését hárítja Kozuch, akin ma sem múlt semmi, viszont Becze kísérletét Budai megfogja. Ez azt jelenti, hogy egy árva ponttal gazdagodunk és még mindig a Mol Liga középmezőnyébe stagnálunk. Vasárnap a Ferencváros látogat el hozzánk, ellenük mindenképp itthon kell tartani a 3 pontot. Hajrá fiúk!

HSC Csíkszereda – Miskolci Jegesmedvék  3-4 (b.u.)

Gólszerzőink: Novák 2, Becze

A nap további találkozóinak eredménye:

Érsekújvár – Dab.Docler  3-4

Brassó – FTC  4-1 

komment

süti beállítások módosítása