HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Erdélyi derbi: 3-2

2012.09.11. 21:21 Bobo91

Első idegenbeli mérkőzése előtt állt a csíkszeredai gárda a Mol Liga 2012/13-as kiírásában, amely ugyanakkor az első, itthoni ellenféllel megvívandó összecsapást is jelentette a sorozatban.

Az egyetlen keddi mérkőzést, némi meglepetésre, másodkapusunkkal kezdtük. Iramosra sikeredett a kezdet, amelyből mi tudtunk profitálni, ugyanis a 7. percben egy Novak által közepre bejátszott korongot Hurtaj juttatott a hálóba. A fordítás hamar megérkezett, percekkel később Bonar kapott egy passzt a szeredai térfél közepén, amelyet rögtön elvállalt és hatalmas lökettel juttatta azt a felső sarokba. A brassói gárda első gólja emberelőnyből született. A harmad további részét lassan felépített támadások és a kontrák jellemezték, helyzetek akadtak elég szép számban mindkét oldalon, viszont több gól már nem esett ebben a játékrészben.(1-1) Kedvezőtlenül indult a középső játékrész a csíkiaknak, mivel előnybe kerültek a házigazdák. Kész forgatókönyvet igényel a gól előtti pár pillanat, ugyanis a kék vonalról leadott első lövést védte Ruczuj, a kipattanó második úgyszintén nem talált utat a kapuba, a harmadik viszont már döntő jelentőséggel bírt, Nagy Csabának közelről gyerekjáték volt bepasszolni a pakkot a ketrecbe. Az egyenlítés ismét keveset váratott magára, azonnal beindult a szeredai alakulat és egy Novak-bombát Polc nem tudott kellőképpen hatástalanítani, az érkező Mihály pedig a hálóőr alatt tudta értékesíteni a helyzetet (ha kipattanóbol kaptunk gólt, lőjjönk mi is kipattanóbol-alapon). A továbbiakban nehezebb volt számon tartani a kiállításokat, mint a helyzeteket, de izgalmak így is maradtak még mindkét oldal szimpatizánsainak.(2-2) A nyers erő által vezérelve kezdte meg a két csapat az utolsó játékrészt. Nem kímélték egymást a játékosok, mindenképp dűlőre akarta vinni mindkét gárda a három pont sorsát. Nem maradtak el a megszokott kakaskodások sem, pár alkalommal csak az ellenfél játékosai jelentették az egyetlen mentsvárat a feszültség levezetésére. A harmad második felében Bonar könnyedén bejutott a vendégek harmadába és mire észbe kaptak volna a csíkiak, a pakk már úton is volt a háló fele és a kapus már csak a kapu torkából tudta kiszedni azt. Elkezdték a vendégek a hajrázást és több veszélyes támadást is indítottak a brassói kapu irányába, de a házigazdák kontrái sem voltak sétagaloppok a hátvédjeinknek. Az utolsó percekben időt kért Lahtinen mester, a csíkiak pedig megállás nélkül rohamozták az ellenfél kapuját, gólt azonban nem sikerült elérniük.(3-2) Ezzel a kedvenceink elszenvedték második vereségüket az idei Mol Liga kiírásában, ami egyetlen győzelem mellett nem túlságosan biztató és lélekemelő. De hát még az elején vagyunk, van idő javítani!  

25 komment

süti beállítások módosítása