HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Méltó befejezés!

2011.03.28. 21:25 SportClub

   A csíkiak reménykedtek, hogy Brassóban ér véget az idei bajnokság, a brassóiak reménykedtek, hogy Szeredában dől el minden. Ma este újra összecsapott a két csapat, immár a döntő 6. mérkőzését játszva. Az időpont nem volt a legmegfelelőbb, de ennek ellenére is rengeteg csíki utazott el, hogy kedvenceiket buzdítsák.

   A hazaiak nagy lendülettel kezdik a meccset, sok helyzetet alakítanak ki Kozuch kapuja előtt, de Polcnak is bőven akad dolga. A 6. percben aztán a barcaságiak kapusa is tehetetlen, Kósa lövését kiüti, de a kipattanóból Moldován és Mihály Ede összehozzák az első gólt, a huszonegyesünk juttatja a hálóba a pakkot. A 14. percben aztán jön is a második, óriási helyzetet hagyunk ki, de a kék vonalra visszapasszolt korongot Nagy lövi meg magasan, Polc csak beleérni tud, nem tudja a lepkéssel hárítani. Aztán a 18. percben úgy néz ki, hogy végleg eldől a bajnoki cím sorsa, kettős emberelőnyben Novákék a a végletekig kipasszolgatják a brassói védelmet, a középre tett korongot Góga már csak a hálóba kell juttassa. Ekkor már látszik, hogy a hazaiak feladták, nincs tovább.

  De még két harmadot le kell játszani. A 30. percben Laczkó ül le akadályozásért, amit ki is használunk: Góga bődületes erővel küldi meg a korongot a bal felsőbe, 4-0.

  Az utolsó játékrész már csak formalitás, különösebben egyik csapat sem igyekszik. A brassóiak próbálkoznak a becsületgól megszerzésével, de ez nem nagyon jön össze nekik, hála Kozuch és kiváló védelmünk teljesítményének. Az 52. percben Sikorcin is betalál, ami reméljük újra szárnyakat ad neki a válogatottbeli szerepléshez. Két perccel később Bíró Tamás gólját érvénytelenítik, a bíró azt hitte, hogy a hazaiak kapusa megfogta a korongot egy lapos lövést követően, ezért lefújta, pedig a gól teljesen szabályos lett volna. Végül négy perccel a vége előtt Mihály adja meg a kegyelemdöfést egy szép kapásgóllal. A végére még Ruczuj váltja Kozuchot, az eredmény pedig marad a 6-0, hallatszik a "Szép volt fiúk!".

   Döcögős kezdés után végül simán behúzzuk zsinórban az 5. bajnoki címünket is,  ezzel a fiúk megszerezték egyben a csíki hokitörténelem 13. bajnoki címét. A meccs végén éremátadás, székely himnusz és kicsi ünneplés után az egész meccsen piszkálódó biztonságiak küldtek ki, de ez már nem hatott meg, hisz "Bajnokok vagyunk". Négyből négy célkitűzést sikerült teljesíteni, ami óriási elismerést érdemel. Köszönjük a fiúknak, az edzőknek, a vezetőségnek, a támogatóknak, az egész stábnak, a szurkolóknak, valamint mindazoknak akik valamilyen módon hozzájárultak ehhez a nagyszerű és felejthetetlen szezonhoz. Szép volt fiúk! Hajrá Szereda!

   Brassói Fenestela 68 - HSC Csíkszereda    0-6

Gólszerzők: Mihály 2, Góga 2, Nagy és Sikorcin

Összesítésben: HSC Csíkszereda - Brassói Fenestela 68  4-2

13 komment

süti beállítások módosítása