HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Megszenvedtünk, de megérte!

2011.03.25. 21:42 SportClub

  A szerdai győzelem után ma természetesen mindenki arra számított, hogy ha nem is simán, de behúzzuk az esti meccset, hisz létfontosságú dolog volt, hogy kiegyenlítsünk a párharcban.

  Sokáig nem tapogatózunk, és egyből letámadjuk a vendégeket. Rengeteg helyzetet alakítunk ki, de a szerencse ismét nincs mellettünk és Polc is nagy formában van. A brassóiak szinte a kapunknál sem járnak, alig négyszer lőnek kapura, mi meg folyton tüzelünk.

  A második játékrészben kicsit támadóbb szelleműek a vendégek, mint az elsőben, és Kozuchnak akad néhány veszélyes védeni valója. Mi sem tétlenkedünk, de a másik oldalon is falat húznak a kapu elé. Aztán jön a 38. perc, emberelőnyben játszanak a Cenk alattiak, egy lapos lövés megpattan hátvédünk botján, amely megtéveszti kapusunkat és Kertész lecsap a kósza korongra, 0-1. A Brassó tehát előnyben vonul szünetre, mi pedig kezdhetünk izgulni.

   A következő húsz perc alatt muszáj volt egyenlíteni, mert hanem nagyon messze került volna a bajnoki cím. Nagyon rohamozunk, de az legnagyobb helyzeteinket is kihagyjuk. Már szinte reménytelennek tűnik a helyzetünk, de az 57. percben majdnem felrobban a csarnok: Hruby lövését az egész meccsen kiválóan teljesítő Polc ejti ki a karjaiból, Hurtaj pedig jókor van jó helyen, kihasználja a lehetőséget, 1-1. Megpróbáljuk eldönteni rendes játékidőben a találkozót, de ehelyett Kirichenko lép meg egy az egyben, Kozuch bravúrosan hárít. Következik a 20 perces hosszabbítás.

  Óriási a feszültség a jégcsarnokban, kezdődhet a négy a négy elleni játék. A túlóra 4. percében Novak passzol Hrubynak, hátvédünk keresztbe ad pontos passzt Hurtajnak, aki megszerzi az aranygólt, mindenki ünnepel. Nem csoda, hisz egy nagyon nehéz mérkőzést sikerül megnyernünk, amelyen voltak olyan pillanatok, amikor szinte mindenki feladta, de a játékosok nem, és végül a mi örülhetünk a végén. Folytatás vasárnap és hétfőn Brassóban. Szép volt fiúk, mindent bele!

   HSC Csíkszereda - Brassói Fenestela 68  2-1  (h.u.)

Gólszerzők: Hurtaj 2 illetve Kertész

32 komment

süti beállítások módosítása