HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nem sikerült meglepetést szereznünk...

2010.11.27. 22:20 SportClub

  A tegnapi szoros mérkőzéshez hasonlóan ma is egy viszonylag jó eredményt vártunk csapatunktól a Kontinentális Kupában, akik ma este a hazai csapat ellen mutathatták meg tudásukat.

  Az első harmad egyáltalán nem kezdődik jól, hisz az olasz csapat gyorsan szerez két gólt Borrelli és Stevan révén, így ez már lelkileg is megviselheti a fiúkat, hisz egy ilyen erős ellenféllel szemben nagyon nehéz akár gólt is szerezni. Nem is tudunk gólt ütni, sőt asiagoi részről születik találat (Henrich), ezért 3-0-as állásnál mennek pihenőre a csapatok.

  A második harmadban már jobban ment a játék, talán az edző kicsit rendet tett a fejekben. Akadtak helyzeteink, egy-két igazán ígéretes szituáció is lezajlott az olaszok kapuja előtt, de sajnos nem sikerült élni ezekkel. Ehelyett a hazaiak lőttek gólt ugyancsak a harmad elején Borrellinek köszönhetően, így két harmad után már 4 gólos vezetéssel kellett nekivágjon az utolsó húsz percnek az Asiago.

  Az utolsó felvonás is sajnos olasz góllal kezdődik, most sem húztuk sokat kapott gól nélkül. Nem sokkal később jön a szépségtapasz, Molnár veszi be Bellissimo kapuját. Ám a hazaiak még ekkor sem nyugodnak meg és a végére még bevisznek egy találatot beállítván a 6-1-es végeredményt. A csoda nem történt meg tehát, kijött a két csapat közötti különbség, de csapatunknak így sem kell szégyenkeznie. Holnap az utolsó meccsen az ukrán válogatottakból álló Sokol Kiev lesz a HSC Csíkszereda ellenfele. Hajrá Szereda!

  Asiago - HSC Csíkszereda  6-1 (3-0,1-0,2-1)

Gólszerzőnk: Molnár

4 komment

süti beállítások módosítása