HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Zárkózik a Dab!

2010.11.02. 18:41 SportClub

   Ma igazán nagy megmérettetésre volt kiátás, hisz a Dab-hoz látogatott a HSC, ahhoz a dunaújvárosi együtteshez, aki ellen ebben a szezonban több volt a bánat, mint az öröm. Ezért is lett volna nagyon fontos, hogy pontot, vagy akár pontokat raboljunk tőlük.

  Az első játékrészben nem akarják a véletlenre bízni a csapatok, ezért itt is, ott is akadnak helyzetek. A 12. perc elején Novak kap kisbüntetést bottal lökésért, de sikerül kivédekeznünk. Azonban a 16. perc közepén már nem sikerül Pavukot megakadályozni a gólszerzésben, 1-0.  Hurtaj ma sem tudta vállalni a játékot magas láza miatt, ezért az edzőnek kevergetnie kellett a sorokat. Két és fél perccel a harmad vége előtt ez gyümölcsözőnek is bizonyul, hisz Bíró Tamás assszisztjából Novak lő gólt 1-1-re módosítván az első húsz perc végeredményét.

   A középső játékrész elején Moldovánt küldik ki a sporik, amit a hazaiak ki is használnak Magosi révén és átveszik a vezetést. Aztán Hegyi kiállítását nem tudjuk kihasználni, majd ismét Moldován kisbüntetését kellene kivédekezzük, ami ezúttal sikerül. A 32. percben elúszni látszik hajó, miután Macsweyn már két gólosra növeli az újvárosi előnyt, és tudniillik innen már kisebb csoda kellene a felzárkózáshoz a Dab ellen. Ezt még az is súlyosbítja, hogy a második emberelőnyünket sem sikerül kihasználnunk. Ebben a harmadban nem születik már több gól annak ellenére, hogy az utolsó pár percben kialakul néhány nagy helyzet a hazaiak kapuja előtt, de nem élünk vele, 3-1.

   A mindent eldöntő harmad 6. percében ismét visszatérnek reményeink, miután Virág beveszi a Fraditól újonnan kölcsönvett Lindström hálóját. A gól után magukra találnak a fiúk és egyre jobban kezdenek játszani, érzik, hogy most még nincs veszve a meccs és ezt a lendületet még Molnár Zsolt kiállítása sem töri meg. De sajnos még ez sem elég az egyenlítéshez, az utolsó fél percben Kozuchot is mezőnyjátékos váltja, de mindezek ellenére végül ismét alulmaradunk egy iramos meccsen. Sajnos csak a harmadik harmadban játszottunk úgy, amivel meg lehetett volna verni az egyre inkább jobb formába lendülő Dab-ot. Folytatás pénteken a Brassó ellen, immár itthon. Hajrá Szereda!

  Dab.Docler - HSC Csíkszereda 3-2

Gólszerzők: Pavuk, Magosi, Macsweyn illetve Novak és Virág

32 komment

süti beállítások módosítása