HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Óriási lépés a továbbjutás felé!

2010.10.23. 17:22 SportClub

  A Kontinentális Kupa maribori csoportjában gyakorlatilag a HSC-Karaganda meccset lehetett kikiáltani döntőnek a tegnapi eredmények után. Egyértelmű volt, hogy a kazah csapat az esélyesebb, de azért a szíve mélyén mindenki reménykedett... 

  Nagyon rosszul kezdődik a meccs számunkra, már a 6. percben gólt szerez a kazah csapat emberelőnyben, majd a 11. percben ismét emberelőnyben növelik az előnyüket 2-0-ra Shikhanov találatával. Nem kell sokat szomorkodjunk, hisz Nagy Isti és Novak góljaival egy perc alatt egyenlítünk! Továbbra is sok a kiállítás, de a harmad vége előtt két perccel mi kapunk egy kettős előnyt, amit Sikorcin révén ki is használunk, ekkor még 15 másodperc van hátra, 3-2. Nagyon szép teljesítmény két gólos hátrányból felállni!

  A második játékrészben nem esik gól, csak néhány kiállítás van, de egyik csapat sem tudja kihasználni. Még így is kedvező nekünk az eredmény, csak még hátra van egy nagyon keménynek ígérkező 20 perc.

  Elég rosszul kezdjük az utolsó harmadot, Virágot küldi ki a spori, és jegyzenek is egy találatot... azonban mi lőjük! Sikorcin emberhátrányban alakítja 4-2-re az eredményt. De sokáig nem örülhetünk ennek, mert az ellenfél sem hagyja magát, Ivantsov lő Kozuch kapujába. Azután rendesen kapjuk a kisbüntetéseket, Papp, Kósa és Flinta kerül a büntetőpadra 2-2 percre. Ezeket is kivédekezzük, a végén pedig már csak két kazahot állítanak ki. Óriási izgalmak között megverjük a csoport egyértelmű favoritját. Holnap a Dab.Docler ellen kell kivívjuk a továbbjutást, már egy hosszabbítás esetén is továbbjutnánk. Szép volt fiúk és sok sikert a holnapi meccshez!

   HSC Csíkszereda - HC Saryarka Karaganda  4-3

Gólszerzők: Sikorcin 2, Novak, Nagy illetve Nazhmutdinov, Shikhanov és Ivantsov

 

115 komment

süti beállítások módosítása