HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Megizzadtunk a Macik ellen!

2010.09.24. 22:04 SportClub

  Tudtuk, hogy ma este egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, és az előzményeket ismerve joggal számíthattunk parázs meccsre a Miskolc ellen.

  Alig egy perc telik el, de hamar elcseréljük magunkat, így rögtön az elején egy emberhátrányt kell kivédekezni. Az első tíz percben kicsit megilletődve játszunk, a Miskolc meg nagyon motivált. De a 13. percben egy gyönyörűen kijátszott akció végén Flinta marad egyedül Duschekkel szemben és nem hibázik, 1-0. A harmadban javul a játékunk és sok helyzetet sikerül kialakítani, de a macik sem tétlenkednek.

   A második játékrész elején elszabadulnak az indulatok. Miután Kósa Bartzennel ütközik és a két térd találkozik, a kanadai  a jégen marad, míg honfitársa, Waddell nekiesik Kósának, hogy elégtételt vegyen. Kósa kettő plusz öt percet kap, Waddell öt percet, ezenkívül pedig mindketten végleges fegyelmit kapnak. Nagyon kemény hokit játszik a két csapat, ami sok kiállítást is eredményez. A 34. percben aztán kihasználunk egy emberelőnyt: Flinta lövésébe Moldován ér bele nagyszerűen, így kettővel vezetünk. Azonban nem örülhetünk sokáig, mert egy óriási védelmi hiba után Rafaj szépít. Jobbról, balról, középről, egyszóval mindenhonnan tüzelünk, de a vendégek kapusa nagy napot fog ki, így nem sikerül több gólt szereznünk, holott el is dönthettük volna a meccset ebben a húsz percben.

  Következik az utolsó harmad, ami szintén rengeteg kisbüntetést hoz, de egyik csapat sem tud élni vele. Legfőképp mi veszélyeztetünk, de az emberelőnyöket mintha túl lassan játszanánk meg. Az 57. perc elején emberhátrányban játszunk, amikor a korong Novak botjáról nagyon szerencsétlenül pattan Kozuch fölött saját kapunkba, 2-2. Hosszabbításba torkollik a mérkőzés.

  A hirtelen halál következik, és 2 perc elteltével Gőz kap kisbüntetést Novak elleni szabálytalanságáért. Úgy tűnt, hogy ezt sem sikerül kihasználni, de a harmadba betörő Hruby óriási bombát ereszt meg, ezúttal azonban Duschek sem tudja megállítani a pakkot, így óriási csatában győzünk.

   HSC Csíkszereda - Miskolci JJSE 3-2 (h.u.)

Gólszerzők: Flinta, Moldován, Hruby, illetve Rafaj 2

9 komment

süti beállítások módosítása