HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

"A továbbjutás a cél" - Pék Györgyöt kérdeztük

2009.10.22. 18:40 poraszabolcs

Ma délután megérkezett városunkba az Újpest jégkorongcspata is. A szállás elfoglalása előtt a lilák mesterét kérdeztük a hétvégéről.

     -Milyen kerettel érkeztek Csíkba, vannak-e sérültjeik?

     -Keretünk teljes, senki nem sérült, a lehető legjobb összeállításban fogunk pályára lépni. Mivel a Kontinentális Kupában nincs korlátozva a légiósok száma, mostanig megtartottuk mind a 8 légiósunkat, és a tervek szerint mindannyiukat szerepeltetni fogjuk a hétvégén.

     -Mit tudnak az ellenfelekről?

     -Semmit, csupán a házigazdákat ismerjük. A holland csapat NHL-t és európai elitbajnokságokat megjárt játékosokból áll, ők rosszak nem lehetnek. Véleményem szerint az FC Barcelona képviseli a leggyengébb játékerőt, ezért szerencsésnek is mondhatom magunkat, hogy a nyitókörben velük játszunk. Ma este megnézem a hollandok edzését, és igyekszem őket feltérképezni, aztén meglátjuk, mi lesz. Jó játékot várok csapatomtól, nem titkolt célunk a továbbjutás.

A Vákár Lajos Műjégpályán ezekben a percekben kezdődött meg a holland csapat edzése. A mieink közül Basilidesz továbbra sem bevethető, Péter Róbert törött ujja ellenére megpróbálkozik a játékkal. Nem vitás, kemény sorozat vár a csapatra, hatványozottan szükség lesz a szurkolók támogatására.

    

8 komment

süti beállítások módosítása