HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Válogatott

2009.04.01. 08:47 SC4ever

 A HC Csíkszereda vezetősége feltételekhez kötötte játékosainak válogatottban való részvételét. Ma kezdődne a felkészülés, a válogatott április 11-17 között vesz részt Torunban a  divízió 1.-es világbajnokságon- adta hírül a Hargita Népe. 

 

Tegnap este még nem lehetett tudni, hogy ki vesz részt a világbajnokságon, mivel egy délelőtt tartott megbeszélésen nem ajánlotta a HC vezetősége játékosainak a valogatottban való szereplést.

 Kurkó János György a lapnak elmondta, azt szertené, hogy ne kollektív, hanem egyénre szabott egészségbiztosítást adjanak a játékosainak, valamit fizesse őket az RJSZ, a válogatottság alatt.

Tánczos Barna az RJSZ elnöke azt nyilatkozta, hogy nem tudnak ezen elvárásoknak eleget tenni. A szövetség köteles egészségbiztosítást kötni a csapat számára, enélkül nem léphetnek jégre.

– Kurkó úr most zsarolni próbál minket, előnyöket akar kicsikarni csapatának azzal, hogy tudja, a válogatott gerincét a HC adja, és ha ők nem jönnek a vébére, akkor lehetetlen teljesíteni a célkitűzésünket – mondta Tánczos.

A román válogatott bő kerete: Fülöp Róbert, Nagy István, Adorján József, Góga Attila, Flinta Botond, Mihály Ede, Petres Tivadar, Mihály Árpád, Antal Zsombor, Molnár Zsolt, Virág Csanád, Lőrincz Levente (mind HC), Papp Szabolcs, Kósa Endre, Szőcs Szabolcs, Moldován Ervin, Zsók Levente, Péter Róbert (mind Sportklub), Geru Cătălin, Georgescu Mihai, (mindketten Steaua), Molnár Szabolcs, Nagy Csaba (mindketten Progym), Becze Tihamér (NZ Stars).

 

341 komment

süti beállítások módosítása