HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Félig a buszon ülve verték a Duna-partiakat

2016.02.05. 19:16 Bobo91

Az utolsó magyarországi túrájáról péntek kora délelőtt hazaérkező Csíkszeredai Sportklubnak egyértelművé vált a helyzete: a román bajnokságra való koncentrálás lett az elsődleges cél. A pihenés nélkül pályára lépők a Galati Dunareat fogadták, akikkel egy viszonylag eseménytelen első harmadot és egy Antal Zsombi-gólt sikerült összehozniuk. A második játékrészben már a bírók is közreműködtek, hogy érdekesebbé váljon a találkozó. A kiállítások közepette feljavult a vendéggárda, de álló passzjátékuk nem sok eredményt hozott, emellett Khafizov és Farkas sem tudták lezárni a találkozót. A hazai kettős előny is gyengére sikeredett, az utolsó felvonásban viszont az első kontrából Mironov tudott eredményes lenni egy kapu elé lecsorgó lövés nyomán. A gól lendületbe hozta a csíkiakat, az újrakezdést követően Moldován tálalt Bíró elé, aki mérnöki precizitással lőtte ki a hosszú felsőt talán rajzolni sem lehetett volna szebben). A fáradó vendégek erőtlenek lettek, így inkább a  Dunarea harmadában zajlott a játék. Három perccel a vége előtt jobbról támadt a hazai gárda, az első lövés sem volt veszélytelen, de a kipattanót a szemfüles Khafizov fonákkal pofozta be. A végére még egy kettős emberelőny is segítette a Sportklubot, a góllal azonban adósok maradtak (remélhetőleg csak holnapig...).

Csíkszeredai Sportklub - Galati Dunărea 4-0

Gólszerzők: Antal, Mironov, Bíró és Khafizov

süti beállítások módosítása