HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hruby jön! Novák megy?!

2013.06.25. 14:01 poraszabolcs

Aláírta egy éves szerződését, további egy éves hosszabbítási opcióval a HSC Csíkszereda régi-új szlovák játékosa Jozef Hruby. Elköszönt viszont a cseh Vaclav Novak, akit a klub vezetősége visszavár, amennyiben nem talál magának csapatot.

Augusztusban a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának keretéhez csatlakozik a szlovák hátvéd Jozef Hruby, aki a héten aláírta egyéves szerződését. A játékos szerződésébe további egyéves hosszabbítási opció is belefglaltatott. A szlovák hátvédet nagyon nem kell bemutatni, hiszen korábban öt évet játszott a csíki csapatban. Hruby a szlovák elsőosztályú Nagymihály (HK Mihalovce) csapatát hagyja most ott.

Három év után viszont úgy néz ki távozik a HSC Csíkszereda együttesétől a cseh gólgyáros Vaclav Novak. A cseh klasszis játékos egyelőre nem tudott megegyezni a folytatásról a HSC Csíkszereda vezetőségével, miután nem fogadta el a klub ajánlatát.

Novak elmondása szerint a száraz felkészülést magánúton megkezdte. Ajánlatai érkeztek Németországból, Fehéroroszországból és három MOL Ligás csapatból is. A játékos viszont Fehéroroszországot választja, ahol július 12-én kell jelentkezzen próbajátékra.

Hodos László a Sportklub elnöke a cseh játékossal kapcsolatban megjegyezte: „Ha Novak meggondolja magát és vissza szeretne jönni a csapatunkhoz, az ajtó nyitva fog állni előtte.”

75 komment

süti beállítások módosítása