HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Döntés elnapolva

2013.02.24. 22:12 Bobo91

Szép számú nézősereg előtt vette kezdetét a máskor, nem túlzottan nagy népszerűségnek örvendő FTC elleni összecsapás. Az első játékrésszel senki nem lehetett elégedett, helyzetekig is nagy kínok árán jutottak el a hazaiak, gól azonban nem született. A második harmadban már sokkal ambiciózusabb hazai gárda látszatát keltette a HSC, az első támadások egyikén pedig végre megkönnyebbülhetett a kilátogató nézősereg: Molnár Zsombi, a fiatal, de törtető reménység szerzett vezetést a kapu elé bejátszott akció végén. Nagy meglepetésre emberelőnyös találatnak is örülhettek a fiúk, egy eléggé véleményes szituációban a játékmester megadta a találatot, amely Szőcs nevéhez volt fűzhető (hogy a körön belül állt, hogy a kapus kezéből ütötte ki a korongot előtt, nem tudni - három ülőhelyről is másképpen látták). Mintha beindultak volna a legények ettől kezdve, sok szép akciót alakítottak ki, született egy újabb hazai gól (szépségdíjas volt, Fadrny önfeláldozóan belement ellenfelébe, magas korongot kezelt le, gyönyörűen kihúzta a kapust), de a "mozgó gólbíró" érvénytelenítette (azt biztos nem tette zsebre, amit az újonnan igazolt, néha centerként, máskor hátvédként funkcionáló idegenlégióstól kapott szóban). A kissé megnyugtató előny azonban az utolsó játékrészre egy gólosra apadt, a védelem közreműködésével szépíteni tudott a vendéggárda. A pár mérkőzés óta nem sokat mutató Novak kissé visszahozta régi formájának árnyékát egy csuklóból leadott kapuvasas találattal, a végére pedig Góga is beköszönt a kapu mögül visszajátszott akció végén. 

Nem érdemes számolgatni, egy győzelem a mennyekbe repít úgy játékost, mint szurkolót. Viszont a mai teljesítmény aligha lesz elég az alapszakasz-győztes ellen, nagyon össze kell szedjék a fiúk magukat még egy utolsó hajrára. Reméljük a legjobbakat, szurkoljuk ki a győzelmet, hiszen fontos, hogy a csapat érezze: mellettük állunk!

Gál Sándor, HSC Csíkszereda: „Nehezen indultunk be, de sikerült hozni a győzelmet. Örülök, hogy a fiatalok jól játszottak. Készülünk a holnapi döntő mérkőzésre.”

Dobos Tamás, Ferencváros-ESMTK: „Elég tartalékosan jöttünk. Azokat a taktikai elemeket, amiket megbeszéltünk, betartották a játékosaim. Jól tartottuk magunkat, de sajnos a végére elfáradtunk.”

 

HSC Csíkszereda - Ferencváros ESMTK  4-1


További eredmények: ASC Corona Brasov - Dab.Docler 6-2, Újpesti TE - Miskolci Jegesmedvék 3-10

 

12 komment

süti beállítások módosítása