HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

HSC-DAB

2012.10.13. 19:49 poraszabolcs

Teher alatt nő a pálma - tartja az ősi latin mondás, melynek igazát csapatunk elmúlt napokban nyújtott teljesítménye igazolja leginkább. Paradox módon, amikor úgy látszik, hogy minden és mindenki összeesküdött ellenünk - kezdve a brassói óvástól a játékosainkat, főleg bekkjeinket sújtó sérüléshullámon át a fegyelmi bizottság döntéséig - attól a pillanattól kezdve jöttek a győzelmek, és bár a pontlevonás továbbra is ott lebeg fejünk fölött, az elmúlt fordulók eredményei bizakodásra adnak okot. Holnap egy igazán acélos csapat vendégeskedik a Vákár Lajoson, a HSC a listavezető és ezidáig csaknem hibátlan teljesítményt nyújtó dunaújvárosi együttest fogadja. Az utóbbi évek rangadójának külön pikantériája, hogy épp fiaink rontották el a DAB imponáló mérlegét, hisz ezidáig egyedül a HSC tudott győzni Dunaújvárosban, ráadásul három pontot érően.

"A holnapi meccs hatalmas kihívás lesz" - mondja Nagy Béla másodedző. "Igazi jellempróba, hogyan tudunk megfogyatkozva is csapatként működni. Brassóban megsérült Góga, így két hátvéddel vágunk neki a holnapi mérkőzésnek. Adorján sem térhet még vissza, aki hatalmas segítség lehetne, de megígérem, nem adjuk olcsón a bőrünket."

Ez a meccs nemcsak a srácoknak, hanem nekünk, szurkolóknak is jellempróba lesz. Félre tudjuk-e tenni nézeteltéréseinket, vélt vagy valós sérelmeinket és ki tudunk-e állni teljes mellszéllességgel kedvenceink mellett? Szerintem igen, és a holnapi mérkőzés a tökéletes alkalom erre. Hajrá, Szereda!!!

53 komment

süti beállítások módosítása