HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

A Fradi ellen sem ment

2012.09.23. 18:48 SC4ever

Vasárnap délután a Ferencvárost fogadtuk a Vákár Lajos Műjégpályán. A miskolciak elleni büntetőlövésekkel elvesztett mérkőzés után mindenki a javításban bízott.

Az összecsapást nem is kezdhetnénk jobban, Novák az első támadásunkat gólra váltja, Hurtaj jól időzített asszisztját juttatja Racko kapus mögé.  A 6. perc legelején egalizálnak a Sasok: Kiss Gábor találatával 1-1-re alakul a mérkőzés állása. Egy perccel később Gergely spori kiküldi két percre a zöldek szlovák légiósát, Salijit. Egyelőre az előnnyel ezen a találkozón sem tudunk mit kezdeni, kimaradnak a lehetőségeink. A 12. perc végén elcserélik magukat a vendégek, szerencsénkre most sikerül gólra váltani a fórt, Novák és Hurtaj átadását Góga értékesíti.

Az első harmadot egygólos előnyben zárjuk, reméljük a továbbiakban tovább tudjuk növelni a különbséget.

A középső játékrészben megint fórba kerülünk, nem sokkal a ferencvárosi játékos után Molnár Szabolcs is leülni kényszerül. A büntetések lejárta után fél perccel másodszor is tudnak egyenlíteni Dobos Tamás tanítványai: Erdélyi Tamás Borbás asszisztját értékesíti. Sajnos a folytatás sem fényes, a 30. percben Kiss duplázik, találatával már a pesterzsébetiek vezetnek, 2-3. A gól után Lahtinen mester Ruczuj helyére Kozuchot küldi be.

Negyven perc után egy góllal a zöldek vezetnek, nem nagyon megy a játék.

A záró játékrészben 25 másodperc alatt fordítunk, a 43. percben Hurtaj és Novák is betalál. "Örömünk" csak az 51. percig tarthat, ekkor Hegyi egalizál, 4-4. Hat perccel a vége előtt Bors Hubát állítja ki Gergely játékvezető, a budapesti csapat kevesebb mint egy perc alatt élni tud az előnnyel, Saliji góljával megint a vendégek vezetnek.  A hátralévő időben nem sikerül semmi újat mutatni, így a mélyrepülésünk tovább folytatódik az idei szezonban.


Csíkszereda - FTC 4-5 (Novák 2, Hurtaj és Góga, illetve Kiss 2, Erdélyi, Saliji és Hegyi)

106 komment

süti beállítások módosítása