HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

VB-előzetes

2011.04.06. 08:38 poraszabolcs

Április 10-16.-a között Zágráb látja vendégül a Divízió II-es értékcsoport B jelű hatosát, hogy a Dom Sportova jegén döntsék el, ki jut egy értékcsoporttal feljebb illetve ki csúszik vissza az utolsó értékcsoportba. A házigazda Horvátország mellett Bulgária, Izland, Kína, Írország és Románia válogatottja szerepel ebben a csoportban, az előzetes várakozások szerint a feljutásról döntő találkozót a zömében székelyföldi játékosokat felvonultató romániai válogatott vívja a házigazdák ellenében.

A csapat gerincét a HSC Csíkszereda 12 játékosa adja, kiegészülve 6 brassói játékossal, a Svédországban pallérozódó ifjabb Gligával, a frissen honosított Piszarenkóval valamint az egyetlen bukarestivel, Catrinoiial.

A csapat összetétele: Fülöp Rajmond és Adrian Catrinoi (kapusok)

Papp Szabolcs, Kósa Endre, Góga Attila, Nagy István, Adorján József és Evgenij Piszarenko (hátvédek)

Molnár Zsolt, Virág Csanád, Petres Tivadar, Bíró Ottó, Moldován Ervin, Becze Tihamér, Mihály Ede, Péter Levente, Basilidesz Tibor, Bálint Zsolt,  Pál Zoltán, Antal Zsombor és Roberto Gliga (csatárok)

A romániai válogatott Kína válogatottja ellen kezd csakúgy, mint tavaly Észtországban, ahol majdnem meglepetést okoztak az ázsiaiak, Hozó vezérletével csak a harmadik harmadban tudták a maguk javára fordítani a mérkőzést Tom Skinner legényei.

A további program, csapatösszetételek, statisztikák IDE kattintva érhetők majd el.

85 komment

süti beállítások módosítása