HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Szép győzelmet arattunk!

2010.10.10. 17:37 SportClub

  A Vasas HC látogatott ma hozzánk, így igen kemény meccsre volt kilátás.  Ma Petres is jégre lépett, így négy sorral vágtunk neki a meccsnek.

  Az első harmad nem hoz sok történést. Az első percben elcseréli magát ellenfelünk, így kap egy kisbüntetést, de nem tudjuk kihasználni. Majd Kangyal is leül pár perccel később bottal lökésért. Ez is kimarad, de a 9. percben egy csodaszép akció végén Hurtajnak már csak az üres kapuba kell beemelnie, 1-0.

  A második harmadban már több lehetőség adódik a csapatok előtt, főleg a hazaiak veszélyeztetnek. A 35. percben Molnár Zsolt botja kapja el Nagy Richárd arcát, amiért a 7-es kettő plusz kettő percet kap. Nagyon nehéz négy percnek néznek elébe a szeredai fiúk, de ennek ellenére a Vasas gyakorlatilag még kapura sem tud lőni négy perc emberelőnyben.

   Egészen az utolsó játékrészig láttunk sportszerű játékot, igaz, hogy tíz percig csak egy egy kiállítást jegyeznek a vendégek. Kilenc perccel a vége előtt Novákék forgatják meg az ellenfél játékosait, olyannyira, hogy Hurtaj asszisztja után Góga szépen tör be két vendég játékos között és kegyetlenül kilövi a hosszú felsőt. Néhány perccel később Svasznek állíttatja ki magát, ezt pedig Hurtaj és Novak  gyönyörű összjátéka után ki is használjuk. A vendégek látván, hogy minden veszve, erejüket próbálták fitogtatni. Ebből Nagy Istinek lesz elege, amikor Pavlis visszakönyököl, ezért elégtételt próbál rajta venni, de a bíró közéjük áll. Ekkor már Nagy ledobta a kesztyűit és ezért 2+2+10 percet, míg az ellenfél szlovák játékosa csak 2 percet kap jutalmul. Lascar nem nagyon akar beleszólni, hogy ne szabaduljanak el az indulatok. A végén még Berta legénykedik Molnár Zsolttal szemben, így megkapja megérdemelt büntetését. A vége tehát 3-0, nagyon szép és fegyelmezett játékkal vertük ellenfelünket.

  HSC Csíkszereda - Vasas  HC 3-0

Gólszerzők: Hurtaj, Góga és Novak

72 komment

süti beállítások módosítása