HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Elbuktuk az ötödik meccset...

2010.03.24. 20:12 SportClub

Úgy indult csapatunk Bukarest fele, hogy még egy győzelemre lenne szüksége ahhoz, hogy zsinórban negyedszer is magasba emelje a bajnoki serleget.

Jól indul a mérkőzés, nem a legutóbbi meccs színvonalán játszanak a csapatok. Már az elején sok helyzet adódik a kapuk előtt, de mindkét csapat jól védekezik és a kapusok is biztosan őrzik a ketreceket. Az első harmad gól nélküli döntetlennel ér véget, de rengeteg kihagyott helyzettel. A hazaiaknak is meg vannak a maguk helyzeteik, de a Sport Club játékosai is sokszor meglógnak és alakítanak ki óriási helyzeteket. Közbe Weinstock mester is időt kért, mert úgy látta, hogy nem működik rozsdamentesen a gépezet, miután Zsók is kapus ellen hibázik, míg Hozó csak a kapuvasat találja el Niinikoski átadása után. A visszatérő Soso is kezdi a tőle már megszokott szabálytalan ütközéseket, Bluks szinte meg is járja vele, de furcsa módon a bírók nem észlelik. Zabludovkij  bemutat egy színházba illő jelenetet, amiért Moldován kénytelen 2 percet pihenni.

A második harmad elején Moldovánt Lupascu állíttatja ki egy szép műeséssel. Szőcs lóg meg Basilidesszel emberhátrányban de Catrinoi bravúrosan véd. A harmad közepe táján emberelőnybe kerülünk, de gyakorlatilag még be sem tudjuk vinni a korongot a Steaua harmadába. De Hozó gondol egyet, elkorcsolyázik szélen és tálal Szőcs elé, aki pazarul ér bele a korongba, megszerezzük a vezetést. Két perc sem telik el, amikor ismét emberelőnybe kerülünk, Pisarenko hibázik saját kapuja előtt, amit Hozó ki is használ, Niinikoskinak passzol, aki közelről legyőzi Catrinoit, 0-2. Nagyon belejött csapatunk, egymás után alakítják ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de nem sikerül az újabb gólszerzés. Ehelyett a katonák kerülnek emberelőnybe, amelyet ki is használnak Kulianov révén, a fehérorosz védő a kék vonalról ereszt meg egy bődületes lövést,megpattan Nicolescu botján, amelyből Kozuch semmit sem láthatott, így a korong utat talál a hálóba, 1-2.  A harmad végéig még adódnak helyzetek, főleg az ellenfél veszélyeztet.

A harmadik harmadban megtör a Sport Club lendület, annak ellenére, hogy a ismét sok ziccert hibázik el. A Steauanak is sok helyzete van, de ők sem élnek a lehetőségekkel.  És ekkor jön a hidegzuhany, a katonacsapat két perc leforgása alatt megfordítja a mérkőzést, mindkétszer Butuchnov eredményes. Itt megáll a gépezet, mintha elfelejtettek volna a fiúk hokizni, elképzelés nélkül játszanak, így nincs is különösebben nagy lehetőségünk az egyenlítésre, amit tetéz az a tény, hogy Virágot két perces kisbüntetéssel sújtják a zebrák két perccel a vége előtt. És marad a végeredmény 3-2, a Sport Club a mérkőzés feléig egyértelműen fölényben volt úgy fizikailag, mint technikailag, de sajnos a Steaua első gólja után egyre romlott a teljesítmény, ez pedig nem volt elég a bajnoki cím kivívásához. Összességében jó meccs volt a mai, volt rengeteg ziccer, Zabludovskij- műesés, kapuralövés, rossz passz, szép kiugratások. Az egyetlen baj pedig az, hogy az eredményjelző a Steaua győzelmét jelezte a mérkőzés végén. Folytatás holnap ugyancsak Bukarestben. Reméljük, hogy a fiúk összeszedik magukat és maximumot teljesítenek! Hajrá fiúk, kell az a győzelem!

Steaua – Sport Club 3-2

Gólszerzők: Butuchnov 2, Nicolescu illetve Szőcs és Niinikoski

 

139 komment

süti beállítások módosítása