HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Sport Club-Steaua 2-3

2009.11.15. 14:26 Pumukli00

LIVESCORE

Vákár Lajos Műjégpálya, 15:00 óra

I. harmad:

Sokkal iramosabban kezdődik a találkozó. mint a tegnap. Sok helyzet kimarad mindkét oldalon. Ma sem hagyták otthon a szurkolók a kék-fehér óriásmezt! Reméljük ez is segít majd!

12:42 - Idáig kell várni az első gólra! Molnár dolgoz ki egy helyzetet, nagyon szépen bekorcsolyázik az ellenfél harmadába és a két fiatal (Molnár, Bíró O.) nagyon higgadtan vegig játszák a figurát, és Molnár megszerzi a vezetést.

Vége a harmadnak. Sok kiállítás, sok helyzet. A vezetés egyelőre a miénk, de vigyáznunk kell.

II. harmad:

20:58 - Egy gyors kontrát indít a katonacsapat, Gliga passzát értékesíti Timaru. Ezzel döntetlen...

Véget ér ez a harmad is. Kissé kritikusan fogalmazva azt is mondhatnánk, hogy belealudtak a hokisták a meccsbe. Legalábbis a harmad elején biztosan. Az az egyetlen gól emlékeztette a közönséget és a játékosokat arra, hogy egy meccse van. A harmad második felére azonban "felébredtek". Vagyis felébresztették őket a bírói tévedések és a bukarestiek durva, szabálytalan játéka, amit persze a közönség sem nézett jó szemmel. Néha a decibel skála megugrott és ezért kissé felpörögtek a játékosok is. Gól azonban nem született, csak sok-sok kiállítás, olykor jogtalanul. Az edzők valószínüleg megpróbálnak motivációt adni a játékosaiknak az öltözőben! Csak azért is. Hajrá Szereda!!!

III. harmad:

43:13 - Óriási védelmi hiba!!! Timaru lóg meg emberhátrányban, és egy az egy ellen behúzza. A vezetés a katonacsapatnál...

52:12 - Hozó kihagyja a büntetőt.

Szinte felismerhetetlenek a fiúk... Még csak azt sem lehet mondani, hogy fáradtak, csak egyszerűen hiányzik a motiváció. Rossz nézni ezt nagyon gyenge teljesítményt. Valahogy felkéne pörögni!!!

59:09 - Na végre!!! Nagyon rossz sorozat végére tett pontot Hruby! A nagyon sok kihasználatlanul hagyott emberelőny után végre meghajtották magukat és ennek meg is van az eredménye. Passz-passz-gól! Az utolsó ember Hruby volt, távolról lőtte ki kegyetlenül a hosszú alsót! Döntetlen.

Vége az utolsó játékrésznek és a rendes játékidőnek. Következhet a hosszabítás!

Hosszabbítás:

61:33 - A védőink ismét lemaradtak, a korong akadálytalanul került Pisarenko elé, aki nem hibázik. Az aranygól eldöntötte a meccset. Így a hétvége második meccse a bakáké lett...

Alapvetően a motivációval volt gond... A két kapus (Ruczuj és Catrinoi) nagyon jól teljesítettek. A sorokba belepiszkált Weinstock mester: Moldován és Mihály Ede helyet cseréltek. Bizonyára próbálgatja a lehetőségeket... Mihály és Szőcs meglepően jól találták egymást, csak Hozó aludt mindig a helyzeteknél. A csapat egészén valamiféle kedvtelenség látszódott, nem akartak hajtani. Ezt a meccset elvesztettük, ennek nem szabad megisétlődnie, hogy egy fölényesen megnyert találkozó után ennyire kiengedjenek a srácok!

De továbbra is a SPORT CLUB VAN A SZÍVÜNK HELYÉN! Hajrá Szereda!

64 komment

süti beállítások módosítása