HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kezdődik a jégkorong bajnoki döntő

2016.03.22. 09:50 Bobo91

Egy év kihagyás után újfent döntőt játszik a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a román bajnokságban, ahol ellenfele a címvédő Galaci Dunarea lesz. A Sportklub, mint alapszakasz győztes, az elődöntőben három meccsen ütötte el a Bukaresti Steauát, míg a túloldalon a Duna-partiak – az előzetes várakozásokkal ellentétben – 3–1-es összesítéssel búcsúztatták a Brassói Coronát.

A csíki szurkolók némiképp örömmel fogadták azt, hogy a Galac jutott be a fináléba és nem a Brassó, hiszen az egymás elleni eredmények sokkal jobbak velük szemben. Az idén lejátszott nyolc román bajnoki, illetve az egy kupameccsből hetet nyert meg a Sportklub ellenben a galaci kettővel. Igaz a hét között van egy-egy olyan találkozó amely hosszabbítás, illetve szétlövés után dőlt el. Viszont a túloldalon is van egy ilyen találkozó, amelyet a galaciak csupán hosszabbítás után húztak be.

A gólarány tekintetében hatalmas a csíki fölény: itt 51–31-et mutatnak a számok. A csíki gólokhoz 23, míg a galaciakhoz 13 sportoló járult hozzá. Ezek közül a túloldalon a legeredményesebb Szőcs Szabolcs öt találattal, de őt követi Krajci, illetve Munteanu 4-4 góllal, majd jön a sorba Lőrincz és Csernenko a háromgólosok közül. A kék-fehér oldalon Moldován vezeti toronymagasan a góllövő listát 9 találattal, majd őt követi Gyagyusko és Antal (5-5), illetve Tambijevs (4), Berljov, Salló és Molnár Zoltán (3-3).

Az eddigi eredmények viszont lenullázódnak a bajnoki döntőben, nem fog számítani. Innentől kezdve a négy nyert meccs a fontos és erre hívja fel a figyelmet Artur Oktyabrjov a csíkiak vezetőedzője is.

– Egyáltalán nem lepett meg az, hogy a Galac jutott be a döntőbe, hiszen itt a rájátszásban minden megtörténhet. Erre figyelmeztettem a srácokat is, hiszen egyik sem lesz könnyű mérkőzés. Minden meccs döntő lesz és az első bedobástól oda kell figyeljünk, készen kell álljunk a csatákra. Fontos az, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani. Sok mozgást várok, illetve nagy sebességet, nem utolsó sorban a kapu előtt élnünk kell a lehetőségeinkkel és az emberelőnyeinkkel. Egyszóval támadójátékot várok a csapattól. Viszont abban szinte biztos vagyok abban, hogy a Galac egy biztonságos játékra fog törekedni és ebből kifolyólag figyelnünk kell az ellentámadásaikra – fogalmazott Artur Oktyabrjov vezetőedző.

Lesz 23. játékos

A Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesülete a Csíkszeredai Sportklub – Galaci Dunarea mérkőzésre újfent megrendezi a 23. játékos akciót. „A tét ezúttal sokkal nagyobb, mint legutóbb, hiszen a nyertes a román bajnokság döntőjének mérkőzését izgulhatja végig a kispadon, illetve az öltözőben a csapattal együtt. A verseny sms licit alapján fog működni ezúttal is. A résztvevők kedd délelőtt 11 óráig kell elküldjék licitjeiket a 0740-222948-as telefonszámra. Kizárólag SMS-ben várjuk az összegeket a következő formátumban: NÉV, összeg (pl. Antal János-300 lej). A 11 óra után beérkezett liciteket nem áll módunkban elfogadni. A mérkőzés tétjére való tekintettel a licit 200 lejről indul. A befolyt összeggel a nyertes a Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesületének tevékenységét támogatja!” – áll a szurkolói felhívásban.

A rájátszás műsora

Döntő:

kedd és szerda: Sportklub – Dunarea (18.30);

péntek és szombat: Dunarea – Sportklub (18.30);

március 29., kedd (ha szükséges): Sportklub – Dunarea (18.30);

április 1., péntek (ha szükséges): Dunarea – Sportklub (18.30);

április 4., hétfő (ha szükséges): Sportklub – Dunarea (18.30).

Kisdöntő:

kedd és szerda: Steaua – Corona (18.30); péntek: Corona – Steaua (18.30); szombat (ha szükséges): Corona – Steaua (18.30); március 29., kedd (ha szükséges): Steaua – Corona (18.30).

Az 5. helyért: csütörtök (18.30), péntek (17.30) és szombat (10.30): Progym – Sportul Studentesc. A találkozókat Gyergyószentmiklóson rendezik.

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása