HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Lenullázták csíki túrájukat a galaciak

2016.02.06. 19:22 Bobo91

Második csíkszeredai mérkőzésén sem tudott pontot rabolni a Duna-parti Dunărea a hazai egyesület ellen. A tegnapi fricskán felbuzdulva erőteljesebben álltak bele a meccsbe a vendégek, akik az ex-csíki Nagy Isti által előnybe is kerültek. A válasz a harmad második felében érkezett, ekkor sorrendben Mihály-Péter Robi-Moldován kétérintős passzjátéka végén utóbbi bepofozta az egyenlítő találatot. A második játékrész elején Farkas ajtó-ablak helyzetben centiket tévedett, emberelőnyben viszont Ozols lövésébe Kuzman szerencsésen ért bele, Hangan kapus csak lekövetni tudta a korong útját. A bírói tevékenység természetesen ma sem maradt el, a játéktördelés pedig jobban feküdt a csíki gárdának: 4-4 ellen Gecse remekül látta meg a kiugró Dyadyushkot, aki egyedül a kapussal szemben csel nélkül megfelelő időben csuklózott, a pakk pedig védhetetlenül hasított be a kapuba a hálóőr bal válla fölött. Ruczuj az egy nappal korábbi formáját át tudta menteni mára is, ennek a szurkolók is hangot adtak, így aztán magabiztosan tartotta a lelket a csapatban a veszélyesebb helyzeteknél. Ojanen ellenében viszont ő is tehetetlen volt, a gyors légiós egymaga átjátszotta a védelmet, a fiatal hálóőrt kifektette és leheletfinoman pofozott a hálóba. Az utolsó játékrész eredménye további izgalmakat ígért, az egy nappal korábban pihentetett alapemberek közül pedig Tambijevs helyezése lecsorgott ugyan, de csupán a kapu mellé. Érdemes megemlíteni, hogy az első sor  megszokott hatékonysága ma inkább a körülményes jelzőt húzta magára, ezen végül Berlev emberfórban szerzett távoli találata némiképp javított. A lett honfitársak is szép összjátékot produkáltak, az utolsó lövés azonban nem fogott ki a galati kapuson. A kihagyott helyzetek árán szép lassan feljavult a vendéggárda, többet zajlott a játék a hazai harmadban, Chernenko feltette az i-re a pontot: Ruczujról kipattanó lövést küldött vissza a hálóba, ezzel minimálisra csökkentve a hazai előnyt. A hajrában végül elmaradt a Duna-partiak letámadó játéka, így ha félgőzzel is, de sikerült megerősíteni az első pozíciót az alapszakasz hajrájában.

Csíkszeredai Sportklub - Galați Dunărea 4-3

Gólszerzők: Moldován, Kuzman, Dyadyushko, Berlev, ill. Nagy, Ojanen és Chernenko 

komment

süti beállítások módosítása