HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Két parázsmeccs az év végére

2015.12.28. 10:20 Bobo91

A Fehérvár AV19, illetve a MAC Budapest elleni meccsekkel búcsúztatja a 2015-ös esztendőt a Csíkszeredai Sportklub csapata a MOL Ligában. Ráadásul újfent hazai pályán bizonyíthatnak a fiúk.

A jelenlegi negyedik helyezett, illetve a második pozícióban tanyázó MAC Budapest érkezik Csíkszeredába a jégkorong MOL Liga újabb játéknapjára. Úgy a Fehérvár AV19-et, mind a MAC Budapestet még nem sikerült legyőzni hazai környezetben, sőt pontot szerezni sem a jelenlegi idényben. Igaz előbbiektől idegenben sikerült a nyitó fordulóban pontot rabolni, míg a legutóbbi összecsapáson összejött a három pontos siker is. A kirobbanó formában levő MAC ellen viszont még nem ment a pontszerzés sem a Sportklubnak.

Ez most időszerű lenne, hiszen az alapszakasz hajrájához érve minden megszerzett pont fontos lehet, főleg hazai környezetben. Bár a csapat jelenleg a hatodik helyen áll, de a középmezőny egy jobban sűrűsödik be, így nagyon nyílt lesz a harc.

Artur Oktyabrjov kisebb problémával szembesül a páros meccs előtt, hiszen két kulcsjátékosa, Molnár Zoltán és Molnár Zsombor, is sérüléssel küszködik.

„Fontos hiányzóink lehetnek erre a két mérkőzésre, akik pótlását meg kell oldanunk. A mérkőzés kezdetéig viszont kiderül, hogy milyen állapotban lesznek és tudják-e vállalni a meccset. A lényegen viszont nem változtat, hiszen ugyanúgy győzni szeretnénk és remélem, hogy a jó sorozatunkat tudjuk folytatni” – fogalmazott a vezetőedző.

Darvas Attila, sajtóreferns 

komment

süti beállítások módosítása