HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hazai meccsek sorozata

2015.11.22. 20:59 Bobo91

Nyolc nap alatt hat mérkőzésen kell pályára lépjen a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata az elkövetkezendő időszakban. Négy MOL Liga meccs, illetve két román bajnoki van terítéken. Az első ellenfél az edzőváltáson átesett Debreceni HK lesz, akiket egy héttel korábban, idegenben nulláztak le a fiúk.

Közeledik a jégkorong MOL Liga és a román bajnoki pontvadászat is az alapszakasz feléhez. Utóbbiban egyelőre nem úgy néz ki, hogy gond lenne az elődöntőbe kerülés, ám a MOL Ligában bele kell húzzon a Csíkszeredai Sportklub és az utóbbi időszakban mutatott játékot kell folytassák a fiúk a rájátszás eléréséhez.

Az elkövetkezendő napok jó alkalmat nyújtanak a középmezőnyhöz való felzárkózáshoz, hiszen négy hazai meccs következik. Vasárnap a Debreceni HK, kedden a Brassói Corona, csütörtökön a címvédő DVTK Jegesmedvék, míg pénteken az Újpesti TE látogat a Vákár Lajos Műjégpályára. A sorozatot a Bukaresti Sportul Studentesc elleni páros román bajnoki zárja. Nyolc nap alatt hat meccsen kell helytálljanak a fiúk.

Az újabb sorozatnak az első állomása a Debrecen elleni meccs lesz, akiket a kék-fehérek a legutóbbi összecsapáson 3–0-ra vertek, idegenben. A hazai mérleg viszont negatív, hiszen az egyetlen csíkszeredai találkozón a debreceniek elvitték a három pontot. A legutóbbi egymás elleni meccs óta viszont változás történt az ellenfél stábjában miután a tavalyi sikeredző Jevgenyij Muhin visszatért a cívisvárosi csapat élére.

A vasárnap 18 órától sorra kerülős találkozó előtt Artur Oktyabrjov megjegyezte:

„Hallottam, hogy a Debrecen edzőt cserélt és úgy gondolom, hogy egy teljesen más meccs lesz, mint amilyeneket eddig játszottunk ellenük. Azok a csapatok, amelyek edzőváltás után vannak, mindig bizonyítani akarnak. Ennek ellenére mi a saját feladatunkkal kell foglalkozzunk. Nincs egy rossz csapatunk és most a fiúk tudtak pihenni a fárasztó hétvége után. A sebességen kell csiszoljunk még és remélem, hogy a három pontot itthon tudjuk tartani.”

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása