HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Debrecen kipipálva

2015.11.22. 21:01 Bobo91

Egy hét leforgása alatt másodjára is legyőzte a Csíkszeredai Sportklub a Debreceni HK együttesét a jégkorong MOL Ligában. Igaz, ezúttal már Csíkszeredában. A vendégek a harmadik percben ugyan vezetéshez jutottak, ám onnantól kezdve a hazai csapat hátát nézte és a meccs második felére el is fáradtak.

Közel telt ház előtt lépett jégre a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a Debreceni HK elleni hazai összecsapáson. A kék-fehérek viszont rosszul álltak bele a meccsbe és alig három perc múlva egygólos hátrányba kerültek. Egy rossz cserét követően Trosin játszotta meg Bertát, akik mattolta Peksát. A gól ellenére sem a szurkolók, sem a hazai játékosok kedve nem tört meg. Ennek pedig meg is lett az eredménye. Az első emberelőnyt ugyanis az ötödik percben gólra váltotta Tambijevs. A hazai csapat nyomása fokozódott és a 11. percben jött is az újabb gól. Bors lökete lejött Borogyinról, amit Bíró Tamás pofozott a ketrecbe. A vendégek szakvezetője, Jevgenyij Muhin, pedig le is cserélt a mindkét gólban saját részét kivevő Borogyint. Hamar visszajöhetett volna a meccsbe a Debrecen, de Könczei ziccert vétett, majd az emberelőnnyel is rosszul sáfárkodtak. Ezt pedig köszönték szépen a hazaiak, akik a 18. percben kihasználtak egy kettős emberelőnyt.

A második játékrész elejét átaludták a csapatok, majd a mérkőzés felénél felpörögtek. Oda vissza játék alakult ki. Mindkét oldalon több ziccer maradt értékesítetlenül. Hazai oldalon Tambijevs – kétszer – és Berljov rontott ziccert, míg a túloldalon Trosin és Saluga. Amúgy a meccs felétől érezhető volt, hogy a vendégek fáradnak és csak a kontrákból élnek.

Utóbbi megállapítás végképp igaz volt az utolsó felvonásra, amikor a DHK játékosai sok esetben beszorultak saját térfelükre, még öt az öt ellen is. A 47. percben egy kisebb kakaskodás is kialakult főszerepben Kováccsal, aki rendre piszkálta a hazai játékosokat. A mérkőzés viszont csak az 54. percben dőlt el, amikor a hazaiak két percen át kettős előnybe játszhattak. A fórt 23 másodperc alatt gólra váltották a fiúk bebiztosítva a győzelmet.

Eredmény

Csíkszeredai Sportklub – Debreceni HK 4–1 (3–1, 0–0, 1–0)

Gól: Tambiojevs (5., 54.), Bíró T. (11.), Ozols (18.), illetve Berta (3.)

Mestermérleg

Artur Oktyabrov, Csíkszeredai Sportklub: „Nem vagyok megelégedve azzal ahogyan kezdtük a találkozót. Szerencsére hamar sikerült rendezni a sorokat és időben jöttek a gólok is. A mérkőzés második felével elégedett vagyok hiszen okosan és biztonságosan játszottunk, továbbá lőttünk még egy gólt. Holnap egy újabb nehéz meccsünk lesz, egy derbi. Okosan, biztonságosan kell játszunk, főleg a védelemben. Ha mentálisan készek leszünk küzdeni a végsőkig, akkor hiszem, hogy nyerni tudunk.”

Jevgenyij Muhin, Debreceni HK: „A mérkőzés bizonyos szakaszában fegyelmezetlenek voltunk. Több ziccert is kihagytunk. A meccs második felére pedig elfáradtunk, kondíciós problémák vannak.”

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása